Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

A legjobb környezettudatos ajándékok 2024

Ajándékozz egy szebb jövőt mindenkinek!

Te is gondban vagy, hogy a következő születésnapra, névnapra, évfordulóra, munkahelyi ajándékozásra, vagy épp a többgenerációs családi ünnepekre milyen ajándékot válassz? Nem is vagy biztos benne, hogy örülnének-e egy újabb asztaldísznek, egy bögrének, vagy elektronikus kütyünek, hiszen már minden ilyesmi megvan, és tőled is millió és egy ilyen kaptak…

Szerintünk talán felesleges is ezen túl sokat agyalni. Miért? Mert ezekből sokszor csak felesleges kacatok, hosszútávon pedig újabb műanyag szemét keletkezik. Emellett egy átlag háztartásban már bőven megvan az a díszítés, dekoráció és alapkellék, amit a házigazdák saját maguk, saját stílusukban összeválogattak. Nem feltétlenül kell még egyet raktáron tartaniuk, főleg, hogy talán évekig a kamrában fog porosodni.

Környezettudatos ajándékok – öröm adni és kapni is!

Mivel ebben a kategóriában hosszú élettartamú, praktikus kellékek találhatók, amik nem feltétlenül találhatók meg bármely modern, vagy hagyományos háztartásban, ezért innen bőven akad olyasmi, ami újdonságként hat majd az ünnepeltre. Stílus és felhasználás szempontjából is lehet egyedit, személyre szabottat választani, és remek meglepetés lehet azoknak, akik már most is figyelnek erre a szempontra a vásárláskor.

Azoknak, akik még nem álltak át környezetbarát bevásárlótáskákra, nem próbálták, hogy milyen egy természetes anyagú ruhaneműt viselni, azoknak pedig szuper gondolatébresztő, és igazán pozitív csalódás lehet egy ilyen gesztus a családtól, barátoktól. Már jelenleg is elérhetőek az áruházban a hálós bevásárló zacskók, és az újrahasznosított alapú táskák. Emellett most már pénztárcák, Mizu fémpalackok, fém szívószálak és étkészletek is bővítik a kínálatunkat. Természetesen egy menő baseball sapka vagy egy biopamut póló is jó választás lehet.

A legjobb környezettudatos ajándékok áruházunkban.

Bevásárlótáska a gyerekeknek, a nagyinak

Kivétel nélkül mindenkinek jó ötlet környezetbarát táskákat, szatyrokat, hátizsákokat venni, aki jár bevásárolni, túrázni, vagy iskolába. Pénzt és energiát spórolhat meg magának az, aki ezeket a kellékeket használja, ráadásul örömet szerezhet neki az is, hogy egy ilyen aprósággal sokat tehet a környezetünkért, a gyerekeink jövőjéért.

Természetjárók, sportos ismerősök

Akik rendszeresen járnak edzőterembe, túrázni, biciklizni, úszni, hegyet mászni, síelni, és még folytathatnánk, azoknak kiemelten fontos lehet a bolygó védelme. Ha tudod, hogy használ már kulacsot, és nem műanyag flakonokat vásárol, akkor talán felesleges még egy kulacsot beszerezni. Egy fémszívószálnak, túrázó evőeszközkészletnek azonban lehet, hogy nagyon örülne, és egy biopamut felső is feldobhatja a hétköznapjait.

Sapik, pénztárcák, kulacsok

Ha a gyerkőcnek nincs még kulacsa, termosza, amit magával vihet az iskolába, akkor biztosan örül majd egynek. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a kisgyerekek, és talán főleg a felső tagozatosok, gimnazisták között sokszor fontosabb szempont a környezetvédelem, és divatos, trendi dologgá kezd válni, mint az átlag felnőtteknél. Ezért egy mutatós kulacs, egy jópofa pénztárca, egy menő sapi tuti ötlet lehet számukra is.

Add át a mentalitást is szeretettel!

Figyelj arra, hogy két mondatban, és sosem győzködve, vagy akaratoskodva az üzenetét is add át az ajándéknak. Hiszen ezzel a gesztussal felhívhatod a figyelmet arra, hogy egy ilyen használati eszköz, illetve a tudatos vásárlás, ajándékozás mindannyiunk érdeke.

Gyakran előfordul, hogy az ajándékot átadás előtt elkezdjük értékesíteni az ünnepeltnek. Jó hosszan elmeséljük, hogy miért, miért épp neki, és milyen megfontolásból választottuk, hogy ezáltal tudat alatt is kicsit megelőzzük az esetleges nemtetszést. Ha tényleg fontos ez számunkra, és hasonló esetben mi is ilyen ajándékra vágyunk, intézzük el ezt annyival, hogy sok szeretettel adom ezt neked… és még a bolygónkra is gondoltam!

Tetszett? Oszd meg barátaiddal is!

Szólj hozzá

Malcare WordPress Security