Snack átmeneti kabát

41850 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Beige-sötétkék átmeneti kabát férfiaknak, akik valami különlegeset keresnek. A Snack kabát 40%-ban újrahasznosított poliészterből készül, és mindig megvéd a váratlan zivataroktól.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű átmeneti kabátot.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

40%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

60%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Snack átmeneti kabát részletes leírás

A Snack átmeneti férfi kabát tökéletes választás a hűvösebb tavaszi vagy őszi napokra. Jó szolgálatot fog tenni a váratlan viharokban és a hűvösebb estéken is.

A Picture Organic Clothingtól megszokott módon a kabát környezetbarát technológiákat rejt: a Snack átmeneti kabát esetén 40% az újrahasznosított poliészter aránya. Ez két szempontból is előnyös: a PET palackok a szeméttelep helyett egy különleges és hasznos kabátban végzik, miközben kevesebb poliésztert kell újonnan előállítani, ami egy energia és kőolaj igényes folyamat.

A környezetbarát anyaghasználaton kívül a beige-sötétkék design is nagyon el lett találva. A vízálló cipzárbiztosítja, hogy még ott sem szökik be a nedvesség az esős napokon. A fém Picture logótól igazán prémium hatása van a kabátnak, pont olyan, mit amilyennek lennie kell.

Felelősségteljes választás, amivel mindenki jól jár!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Snack átmeneti kabát “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Kék-baige

Méret:

M, L, XL

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Snack átmeneti kabát full - bézs - Picture Organic Clothing
Snack átmeneti kabát

41850 Ft

41850 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security