Uncle téli sapka

9990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Letisztult megjelenésű téli sapka környezetbarát szemlélettel. Ez az Uncle téli sapi, ami utcára vagy síeléshez is tökéletes választás. Az újrahasznosított poliészter alapanyag apró színes pöttyökkel lett feldobva. A szürke és sötétkék szín is tökéletes választás hölgyeknek és férfiaknak is.

Tegyél egy apró lépést a hideg teleink megőrzésében.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Akril
0%
Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Etikus

Újrahasznosított poliészter

Uncle téli sapka
Uncle téli sapka

Részletes leírás

Az Uncle sapi egy letisztult, szinte mindenhez felvehető téli sapka, amit férfiak és női is nyugodtan hordhatnak. Az egyszínű, de apró pöttyökkel különlegessé tett sapka környezetbarát, újrahasznosított poliészter felhasználásával készül. Ennek köszönhetően még ez az egyszerű kiegészítő is megfelel a márka természetbarát szemléletének.

Egy megfelelő téli sapka szerintünk a kötelező kiegészítők közé tartozik. Jó szolgalatot tehet az utcán vagy éppen a sípályán, ha nem szereted a sisakot. Még akkor is hasznos, ha egyébként bukóval síelsz, mert a hütténél megpihenve mindig jól esik levenni a bukósisakot, de akkor sem lenne jó megfázni.

Az Uncle sapka puha anyagával és letsztult megjelenésével Neked is a kedvenc téli sapid lesz.

Méretezés

A Uncle téli sapka csak egy méretben készül, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi sapkánkat.

További információk

Szín:

Sötétkék, Szürke

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Uncle szürke téli sapka
Uncle téli sapka

9990 Ft

9990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security