Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Altitude sapka – Tentree

11490 Ft
Az Altitude sapka a Tentree legkedveltebb baseball sapkája. A fenyőfás mintája az északi fény színeivel kombinálva igazán különleges és egyedi megjelenést eredményezett. A hálós kialakítású sapi hátul bepattintós állítót kapott, hogy mindenkinek tökéletesen álljon. A designt az apró parafa motívumok teszik tökéletessé.

A kinézet azonban nem minden, hiszen az Altitude sapka alapanyagait tekintve is kiemelkedő: Biopamut és újrahasznosított poliészter kombinációjaként készül etikus körülmények között. 

Ezen felül pedig, ha az Altitude sapkát választod, nem csak egy menő kiegészítőt kapsz, de a vásárlásoddal még 10 facsemete ültetéséhez is hozzájárulsz!

Cikkszám: TAU1398 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Alapanyagok

Rugalmas első rész

97%

organikus pamut Organikus pamut

3%

Elasztán Elasztán

Hálós hátsó rész

100%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

 

Ültess

Fát

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

Tentree Altitude sapka részletes leírása

Szereted a természetet és nagyra értékeled a színeket, illatokat, látképeket, amiket megtapasztalhatunk a szabadban? Akkor ezt a sapkát is értékelni fogod! Az Altitude sapka természetközeli designjával, minket nagyon megragadott. A fenyőfás minta a Tentree egyik névjegye, ami az eladott termék után ültetett 10 fát szimbolizálja. Ez a csodálatos minta most az északi fény színeivel egészül ki, ami egészen különleges összhatást biztosít. A sapkán található parafa foltra került a Tentree logó, ami jól kiegészíti a fenyőfást designt.

A sapka első része biopamut és elasztál kombinációjából áll, így lett rugalmas és környezetbarát egyszerre. A hátsó rész hálós kialakítása újrahasznosított poliészter alapanyagú. A hálós hátsó résznek köszönhetően az Altitude sapka jól szellőzik, ezért a nyári túrákhoz is tökéletes választás.

A biopamut és újrahasznosított poliészter alapanyag és az etikus gyártás gondoskodik arról, hogy jó szívvel választhatod ezt a stílusos sapit. Ráadásul megvásárlásával 10 fa elültetését is támogatod!

Szín:

Fekete, Sötétkék

Alapanyag

,

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security