Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Apply 2 női síkabát – Picture

77990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Nem megszokott stílus és tervezés! Vidám, azték minta diszkrét kiegészítőkkel! Ez az Apply 2 női síkabát. Az újrahasznosított poliészterből készült kabát csodás technikai adottságainak hála semmilyen helyzetben nem hagy cserben. Tekerj lejjebb a részletekért!

Cikkszám: WVT104 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , , ,

Alapanyagok

46%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

54%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Apply 2 részletes leírás

Egy sí/snowboard kabát laza csajoknak! Nem jön be a klasszikus síkabát szabása? Esetleg valami olyanra vágysz, amiből biztos nem lóg ki a derekad és egy kicsit lazább a megszokotthoz képest? Akkor Apply 2 kabátot, akkor biztosan imádni fogod! Síeléshez és boardozáshoz is tökéletes választás!

szabása hosszabb, mint a hagyományos kabátoké és kicsit bővebb is. Hátul egészen combig leér, így, ha kedved támad leülni a hóban, nem kell félned, hogy megfázol. Ezen eddig nem hangzott túl nőiesen, de nem kell félned! A kabát vidám színvilága és a kiegészítők nem hagynak kétséget maga után, hogy kiknek lett tervezve. A barna műszőrme, a könyökfolt és a zsebek díszítése tökéletesen harmonizál a kabát azték mintájával és egyedi stílusával.

A szeretni-való design és a praktikus részletek mellett arról se feledkezzünk meg, hogy az Apply 2 női technikai kabát környezetbarát, újrahasznosított poliészter felhasználásával készült, PFC mentes vízlepergető réteggel, így nem csak Te jársz jó vele, de a természet is.

Az Apply 2 női síkabát “Regular fit” szabású.

További technikai részletek

Az Apply 2 síkabát DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok tudatában biztonságban érezheted magad síelés – boardozás közben. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C0-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy teljesen PFC mentes, azaz nem tartalmaz egészségre és környezetre ártalmas vegyületeket.

A kabát varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok pedig el vannak rejtve, hogy ott se juthasson be nedvesség. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Szín:

Azték mintás

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

46% újrahasznosított poliészter, 54% poliészter

Szabás:

Regular

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security