Nikaho 2 női pulóver

30990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Nikaho 2 női pulóver tökéletes választás akár önmagában, akár kabát alá vesszük, hiszen meleg, mindenhol plüss és még környezetbarát is. Hamar szárad, a magas nyak pedig védelmet biztosít akkor is, ha esetleg kabát nélkül használjuk.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

Nikaho 2 női pulóver egy úgynevezett középső réteg a  Picture Organic Clothingtól, amely hordható egymagában meleg pulóverként vagy egy vékonyabb kabát alá középső rétegként, hogy biztosan ne fázzunk. Ha csak egyszerű pulóverként hordanánk, attól függetlenül, hogy mindenhol plüss, hamar szárad így ha véletlen el kap minket egy kis zápor akkor sem kell aggódni. Ha pedig kabát alá használjuk, hogy megóvjon bennünket a hidegtől, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem fogunk fázni, hiszen a rendkívüli puhaság rendkívüli melegséggel is párosul a Nikaho esetében.

Arról pedig, hogy mindeközben még a környezetünket is óvjuk, a 100% újrahasznosított poliészter gondoskodik, amelyből ez a ruhadarab készült.

Mondj nemet a didergésre idén télen!

Nikaho 2 méretezése

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Nikaho 2 női pulóver “Medium fit” szabású. A részletekért kattints! 

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

XS, S, M, L, XL

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…