Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Bike around rövid ujjú ing – Tentree

24495 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

Fedezd fel az aktív életmód és a környezetvédelem összekötésének új dimenzióját a Bike Around rövidujjú ingben! Munkába és kiránduláshoz is tökéletes választás.

Az ing környezetbarát alapanyaga és etikus gyártása még nem minden: a  Tentree termékek megvásárlásával 10 fa ültetését támogatod!

Cikkszám: TCM3364_1534 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Mitől környezetbarát az ing?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

Alapanyagok

100%

organikus pamut Biopamut

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

 

Ültess

Fát

Bike around rövid ujjú ing leírása

A Tentree Bike Around rövid ujjú Ing a tökéletes választás a stílus és a fenntarthatóság iránt elkötelezett férfiaknak. Ez a felső nem csak egy egyszerű ruhadarab, hanem egy üzenet is arról, hogy az aktív kerékpáros közlekedés és az ökológiai lábnyom csökkentése kéz a kézben járhatnak.

pamut

100% biopamut

Az ing anyagösszetétele 100% biopamut, amely nemcsak kényelmes viseletet nyújt, de hozzájárul a környezettudatossághoz is. Az organikus pamut termesztése kevesebb vegyszert és káros anyagot igényel, így csökkenti a környezeti terhelést is.

Különleges minden szempontból

Az ing kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, aminek köszönhetően mindennapi használat során kiemelkedő kényelmet biztosít. A mellkasi zseb nem csak praktikus, hanem egyedi stílust is kölcsönöz az ingnek. A szemüvegtartó rekesz pedig további praktikusságot eredményez.
A kókuszgombok pedig környezetbarát és természetes részleteket adnak hozzá az inghez.

Az ing stílusa és kényelme mellett azonban az üzenete is kiemelkedő. Az aktív közlekedés és az ökológiai lábnyom csökkentése mindannyiunk felelőssége. Miért ne választhatnánk mindkettőt egyetlen ingben?

Válaszd a stílust és a fenntarthatóságot az O’Neill Bike Around rövid ujjú ing segítségével. Az ing nem csak megmutatja, hogy törődsz a stílusoddal, de azt is kifejezi, hogy törődsz a bolygóval. Ezzel az inggel nem csak jól fogsz kinézni, hanem jó érzéssel is viseld majd.

A Bike around rövid ujjú ing “Regular fit” szabású.

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Szín:

Szürke

Alapanyag

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security