Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Cali skin rövid ujjú fiú strandpóló – O’Neill

9490 Ft


O'Neill környezettudatos termékei

Az UV szűrős  Cali skin rövid ujjú fiú strandpóló az O’Neill Blue környezetbarát kollekciójának egy nagyon különleges nyári darabja. Nem tudod a gyermekedet kicsalogatni a vízből? Egész nap csak játszana? Az UV szűrős gyerek strandpólók segítenek neked megóvni a kicsi bőrének az egészségét

Egyszerű megjelenés vagány szín és fenntartható alapanyagok tökéletes kombinációja. Használjatok megfelelő sapkát is a parton!

Cikkszám: N4800003 Kategóriák: , , , Címkék: , , , , , , , ,

Alapanyagok

85%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter -

15%

Spandex Elasztán

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

O'Neill Blue

O'Neill Blue

Cali skin rövid ujjú fiú strandpóló

Az égető nyári napsütés eredménye nem csak a szép barna bőr lehet. A gyors leégés igencsak fájdalmas tud lenni, arról nem is beszélve hogy a gyakori égésnek a bőr károsodása, akár bőrdaganat kialakulása is lehet a hosszútávú következménye. Erre már gyerekkorban fontos odafigyelni.

Ezért az 50+ UV szűrős Cali skin rövid ujjú fiú strandpóló kiegészítő „bőrrétegként”  védi gyermeked  bőrét az égető napsütéstől minden vízparti és vízben történő szórakozás közben. Az O’Neill Blue kollekció tagjaként családodra és környezetünkre is vigyáz! A naptejekkel ellentétben nincs környezetkárosító hatása. Legfontosabb ismérvei:

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított poliészter

A Cali skin az O'Neill Blue kollekció részeként újrahasznosított poliészter felhasználásával készült. Gyártása során 85%-ot tesz ki az újrahasznosított alapanyag felhasználása.

UV végelem

50+ UV védelem

50+ UV védelemmel rendelkezik, ezért az egész napos mókázásnak a magasan álló, égető nap sem szabhat gátat.
A HyperDry technológiának köszönhetően a rövid ujjú strandpóló hihetetlenül gyorsan szárad. Vizesen is, és szárazon is tökéletes bőrvédelmet biztosít az UV sugarakkal szemben.

nezz_ki_jol

Egyszerű feltűnő megjelenés.

Feltűnő fekete-zöld színben érhető el. A mellkason látható nagy méretű felirat jól mutat rajta. Ennek a látványos színösszeállításnak köszönhetően távolról is jól szemmel tarthatod kisfiadat.

Vízpartra vágytok? Gyermeked kedvenc helye a víz? A Cali skin rövid ujjú fiú UV szűrős pólót nektek találták ki. Egész napos szórakozás, ami után másnap sem kell a fájdalom miatt szenvedő kicsit vígasztalni. Ugye tudod miről beszélek?

 

Anglet skin UV szűrős póló, hogy élmény legyen a vízpart

A felső csak az általa fedett terület védelmét biztosítja. A szabadon lévő területek naptejjel való fokozott védelme továbbra is szükséges.
A megfelelő méretválasztás ugyancsak fontos, mert a feszülő, megnyúló póló UV szűrő képessége csökkenhet!

A felső méretezése Athletic Fit.

Méret:

4 év, 6 év, 8 év, 10 év, 12 év

Szín:

Fekete

Alapanyag

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security