Chambers pulóver

21444 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Chambers pulóver egy kicsit komolyabb és elegánsabb designnal “támad” mint amit a Picture-től megszokhattunk, de ez ebben az esetben kifejezetten jól sült el. A homokszín és az azték minta nagyon jól mutat együtt, ehhez kapcsolódik a dzseki szerű felsőrész. A Picture Organic Clothing hivatalosan ezt a terméket a nyári dzsekik közé sorolta, de azért használata inkább pulcsinként ajánlott.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organic Exchange pamut
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Etikus

Etikus

Részletes leírás

Gyerekkorom óta közel állnak a szívemhez az ókori kultúrák, köztük Del-Amerika legendás államai. Talán ezért fogott meg ennyire ez a pulóver. Anyaga kellemes tapintatú, nem túlságosan vastag. Átmeneti őszi és tavaszi időszakban nagyon kellemes viselet. A melkasi részen és a kapucniban balálható minta kifejezetten feldobja a “cuccot”! A mellénnyé alakítható Chambers pulóver biztosan gardróbod kedvelt darabjává válna!  

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Chambers pulóver “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Homok

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

60% “Organic Exchange” tanúsítvánnyal rendelkező organikus pamut, 40% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,87 kg. Ez 1,4 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 67%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…

Chambers pulóver férfiaknak
Chambers pulóver

21444 Ft

21444 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security