Coral női síkabát – O’Neill

75990 Ft


O'Neill környezettudatos termékei


A Coral női síkabát az O’Neill környezetbarát Blue kollekciójának különleges darabja. A piros színű síkabát 50%-ban újrahasznosított poliészter (Repreve) felhasználásával készült. És nem csak kényelmes és rugalmas, de csinosított szabású kabátban kifogástalan lesz a megjelenésed is.

Dönts felelősségteljesen, és válassz újrahasznosított poliészterből készült síkabátot, és élvezd a havat egész télen.


Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított poliészter

PFC mentes impregnálás

Etikus

Coral női síkabát – O’Neill
Coral női síkabát – O’Neill

Coral női síkabát részletes leírás

Az O’neill Blue környezetbarát kollekciójának divatos női darabja a Coral női síkabát. A piros színű kabáton nagyon jól mutat a színben harmonizáló virág minta. Az átlagot meghaladó technikai paraméterek egy kiválóan kihasználható divatos síkabátot biztosítanak. Főbb tulajdonságai:

O'Neill hyperdry

10K-s vízállóság, és 10K-s lélegzőképesség az O'Neill hyperdry technológiával öltözve. Mindez együtt biztosíték arra, hogy minden percét élvezd annak az időnek, amit a hegyen töltesz

O'Neill Firewall

A 60-as években a kutatások azt mutatták, hogy a test bizonyos részei több szigetelést igényelnek. Ezen az elven készült Firewall használatával a technikai kabát súlya csökkenthető úgy, hogy hideg napokon is melegen tart. A címkéje büszkén hirdeti: Belül mindig nyár van!

Minden ami síeléskor kell

Belső zseb a síszemüvegnek. A bal kabátujjon síbérlettartó. Két cipzárral zárható kézmelegítő zseb, bennük rögzítő hurok a lakás- vagy kocsikulcs számára. Lecsatolható kapucni. A hónaljakban cipzárral nyitható szellőzők találhatóak, melegebb napokra.

Teljes védelem a hó ellen

Meleg szőrme utánzatú, jól záródó gallér rész, a cipzár felső végén védelemmel, hogy be ne csípje a nyakad bőrét. A derékrészen hószoknya, aminek a belső széle szilikonnal van bevonva- hogy jobban tapadjon a nadrágodhoz. A teljes vízállóságért a kritikus helyeken ragasztással megerősített varratokkal.

A gyönyörű piros szín, a csinosított derekú szabás, és a környezettudatos alapanyag használata, egészen különleges síkabáttá teszik. Normál körülmények között jól megállja a helyét a lejtőkön, biztos védelmet nyújt viselőjének. És a megjelenésedre sem lehet panasz!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére az O’Neill is partner.
Az O’Neill által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Coral női síkabát Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Coral női síkabát membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a sínadrág 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. A kabát varrásait ragasztással erősítették meg, és a teljes vízhatlansághoz a környezetbarát O’Neill Hyperdry bevonat is hozzájárul.
A hónaljakban helyet kapó cipzárral nyitható szellőző nyílások segítenek rajtad, ha túlságosan meleg lenne egy tavaszi csúszásnál, vagy munkaigényesebb terep esetén.
Leszel a párja idén ennek a kabátnak?

Technikai paraméterek

0K
0K
Hőindex 7/10
0%

További információk

Szín:

Piros

Méret:

XS, S, M, L, XL

Alapanyag

Szabás:

Regular fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…