Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Star női sínadrág – O’Neill

46990 Ft


O'Neill környezettudatos termékei

A Star női sínadrág az O’Neill környezetbarát Blue kollekciójának fontos darabja. A fekete színű sínadrág 50%-ban újrahasznosított poliészter (Repreve) felhasználásával készült. És nem csak kényelmes és rugalmas, de keskeny szabásának és fekete színének köszönhetően szinte bármivel felvehető, és mindig csinos leszel benne.

Dönts felelősségteljesen, és válassz újrahasznosított poliészterből készült sínadrágot, és élvezd a havat még sokáig!

Cikkszám: 0P8020 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Alapanyagok

50%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

50%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Star női sínadrág részletes leírása

A Star női sínadrág az O’neill Blue környezetbarát kollekciójának csínos hölgyeknek készülő darabja. Az egyszerű fekete szín és a hétköznapi síeléshez szánt technikai paraméterek egy kiválóan használható  divatos sínadrágot eredményeznek. Főbb tulajdonságai:

Gyorsan szárad - O'Neill Hyperdry

O'Neill hyperdry

10K-s vízállóság, és 10K-s lélegzőképesség az O'Neill hyperdry technológiával öltözve. Mindez együtt biztosíték arra, hogy minden percét élvezd annak az időnek, amit a hegyen töltesz

Meleg

O'Neill Firewall

A 60-as években a kutatások azt mutatták, hogy a test bizonyos részei több szigetelést igényelnek. Ezen az elven készült Firewall használatával a nadrág súlya csökkenthető úgy, hogy hideg napokon is melegen tart.

Laza szabás

Ergonomikusan ívelt varrások

A sínadrág varrásai ergonomikusan íveltek, hogy a csínos megjelenés mellett is teljes mozgásszabadságot biztosítsanak. A kritikus helyeken természetesen a vízállóság biztosítása céljából ragasztással is megerősítették őket.

ho

Teljes védelem a hó ellen

A nadrág saját övvel rendelkezik, ezzel és a derékrészen található kiegészítő tépőzárakkal jól a derekadhoz állítható. Az övbújtatók alkalmasak a kabát hószoknyájának a rögzítésére is. A csattal tágítható nadrágszárban szintén hószoknya található.

A Star női sínadrág szárán a belső oldalon magas kopásállóságú anyag biztosítja a védelmet a síléc okozta mechanikai sérülések ellen. Kétoldalt zipzárral, jobb oldalon hátul tépőzárral zárható zseb biztosít kellő helyet, a síeléshez szükséges dolgoknak.

A jól használható fekete alapszín, a divatos szabás, és a környezettudatos alapanyag használat jól használható, különleges sínadrággá teszik. Átlagos körülmények között jól megállja a helyét, biztos védelmet nyújt viselőjének.

A Star női sínadrág Slim fit” szabású.

További technikai részletek

A Star női sínadrág membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a sínadrág 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. A sínadrág varrásai kritikus ragasztással lettek megerősítve, és a teljes vízhatlansághoz a környezetbarát vízlepergető bevonat is hozzájárul.
Bár az ergonomikusan ívelt varrások teljes mozgásszabadságot ígérnek, a keskeny szabás miatt főleg síeléshez ajánljuk 

A nadrágon helyet kaptak cipzárral nyitható szellőző nyílások, amik segítenek rajtad, ha túlságosan meleg lenne egy tavaszi csúszásnál, vagy munkaigényesebb terep esetén.
A nadrág egy puha, meleg bélést kapott, ami még komfortosabbá teszi a viselését.

Ugye az idén kipróbálod?

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10
Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Szín:

Fekete

Méret:

XS, S, M, L, XL

Alapanyag

Szabás:

Slim fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security