Cotton férfi rövid ujjú ing – Tentree

22990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon


Kényelmes nyári ing apró mintával, 100% biopamutból. Ez a TenTree Cotton férfi rövid ujjú ing, ami sötétkék színével és apró parafa elemével a kedvenc nyári ruhadarabod lesz. Munkába és kiránduláshoz is tökéletes választás.

A póló környezetbarát alapanyaga és etikus gyártása még nem minden: a  Tentree termékek megvásárlásával 10 fa ültetését támogatod!


 

Törlés

Leírás

Mitől környezetbarát az ing?

Biopamut

Etikus

10 Fát ültetsz

Alapanyagok

0%
Biopamut

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

 

Ültess

0
FÁT
Cotton férfi rövid ujjú ing – Tentree
Cotton férfi rövid ujjú ing – Tentree

Részletes leírás

Laza nyári ing prémium minőségben. Ezt kapjuk a Tentree Cotton rövid ujjú ingtől, ami környezet-, és bőrbarát biopamut anyagának köszönhetően tökéletes választás a melegebb hónapokra. Az inget mindenhol kis rajzolt fák díszítik, és ha közelebbről megnézzük őket nem is egyformák, pont mint egy igazi erdőben. Ez a design utal a Tentree egyik különlegességére, hogy minden termék után 10 fát ültetnek!

Az organikus pamut ingen sötét színű, fa hatású gombok kaptak helyet, amik jó mennek a sötétkék alapszínhez. A Tentree logó egy apró parafa elemen kapott helyet, nem hivalkodó, de jelzi, hogy nem egy hétköznapi inget hord a viselője.

Mitől páratlan a Cotton rövid ujjú ing? 

Fás. Minden szempontból

A férfi ing nem csak mintájában tartalmaz apró és szerethető fa grafikákat, de megvásárlásával egy fa-bilétát is kapsz, amit regisztrálva láthatod, hogy hova ültették el a 10 fádat.

100% biopamut

Az ing anyagának puhaságát a környzetebarát biopamut adja. Ennek az anyagnak köszönhetően a Tentree termékek gyártásának szén-dioxid lábnyoma is jelentősen csökkent. Ezenkívül pedig az is garantált, hogy a gyártás etikus körülmények között történt.

Ha szereted a nem mindennapi megjelenést, az egyedülálló minőséget, és fontos számodra a környezettudatosság, akkor a Cotton férfi inget direkt Neked készítették. A sötétkék alapszín bizonyára jól kombinálható a ruhásszekrényed sok darabjával.

Az ingeddel együtt kapsz egy kis fa bilétát is. Az ezen lévő regisztrációs kód beírásával a gyártó oldalán ellenőrizni tudod, hogy hol ültették el a fáidat. Barátaidnak is büszkén mesélhetsz erről a különleges faültetésedről

Méretezés

A Constellation férfi póló  “Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

Tulajdonságok

További információk

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Szín:

Sötétkék

Alapanyag

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Cotton small tree rövid ujjú ing biopamutból - Tentree
Cotton férfi rövid ujjú ing – Tentree

22990 Ft

22990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security