EcoWear-Tentree együtt könnyebb

Tentree termékek az Ecowear kínálatában!

Átütő sikerként éljük meg, hogy az EcoWear csapataként idén tavasszal, Magyarországon elsőként együttműködésre készülünk új partnerünkkel, a Tentree nevű céggel, akiknek tevékenysége a mi szemszögünkből mindenképp külön említést érdemel! Az IPSO kiállításon találkoztunk velük, és nem kis örömünkre sikerült megtalálni a közös hangot egy közös cél érdekében!

Figyelem, hamarosan jövünk!

Mi újrahasznosított sportruházatokban gondolkodunk, a biopamut és a megújuló műanyag felhasználását igyekszünk növelni a bolygónk és a vásárlóink érdekében. A Tenree pedig minden környezetbarát ruhadarabjuk megvásárlásáért 10 fát ültet el, melyek száma egyre növekszik, és transzparensen követhető az oldalukon!

Légy részese te is a változásnak!

A Tentree „Earth first”, vagyis „első a Föld” szemlélete mentén bárki részese lehet egy hatalmas kezdeményezésnek. Elmondásuk szerint nem kell óriás, harcos környezetvédőnek lenned ahhoz, hogy valami nagyot alkoss. Olyan apróságok, mint a környezetbarát bevásárlótáska használata, vagy a biciklizés a munkahelyre, vagy épp a 10 fát ültető ruházati cikk vásárlása már rengeteget változtatnak a bolygó helyzetén. Különösen, ha a sok kis dolgot millióan teszik meg egyszerre…

A terv 2030-ig 1 milliárd csemete elültetése! Ez már drasztikusan csökkentheti majd a klímaváltozást. Eddig is több, mint 30 millió fát ültettek el, amivel 8 országban hozták egyensúlyba a talajt. Hiszen, ahogy mondják: Apránként időről-időre követtük el ezt a hibát, és pontosan így fogjuk ezt kijavítani is! Érdemes megnézni az oldalt, ahol a kezdeményezés minden részlete pontosan dokumentált, utánkövethető.

TenTree termékek - Első a föld

Etikus gyártás, transzparencia, szemléletváltás!

Egy etikus gyártási folyamatban a munkások érdeme sem elhanyagolható. Éppen ezért ideális munka- és megélhetési körülményeket biztosítanak azoknak, akik saját két kezük munkájával segítenek a bolygó megmentését elősegíteni és rendkívül magas minőségő ruhadarabokat gyártani. Nem feledkezhetünk meg erről a szempontról, ha igazán jót akarunk cselekedni.

Megfizethető áron kínálják eladásra a termékeket, melyek ellenőrzött forrásból, és az etikus gyártási folyamatot végigkísérve készülnek el teljes transzparencia mellett. Nem árulnak zsákbamacskát, az árak pedig pontosan abban a mértékben alakulnak, melyek egy ilyen jövőbemutató folyamat során elengedhetetlenek. Nem az egyszerhasználatos, nem az egy hét után kukába hajított, környezetszennyező műanyagok gyártósora ez, hanem pont az ellenkezője. A szemlélet az, ami a vásárlók értékrendjét is igyekszik egy új irányba terelni!

Sok kicsi sokra megy

Ehhez idő, pénz és rengeteg fáradság szükséges. Elvitathatatlan érdeme a Tentree csoportjának és jótékonysági partnereinek, hogy ilyen volumenű körforgást alakítottak ki. Ami még fontosabb, hogy egy jó cél érdekében nem félnek nagyot álmodni, és lépésről-lépésre közelebb kerülni ehhez a vízióhoz. Mi pontosan ezért csatlakozunk hozzájuk, ők pontosan ezért csatlakoznak hozzánk.

Így hát nem kérdés, hogy a sikeres együttműködés jegyében mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy részletesen bemutassuk őket, felhívjuk a figyelmet egy ilyen egyszerű és mégis zseniális összefogásra. Szerethető és fenntartható változásokat hozunk azok életébe, akik ugyan nem alapítanak egy globális céget a témához, de fontosnak tartják, hogy részesei lehessenek a pozitív előnyöknek, amiért mi már gőzerővel dolgozunk. Mindezt emberi léptékben, emberséges körülmények között és az emberekért tesszük. Hiszen ami a bolygónkat boldoggá teszi, nekünk is mosolyt csal majd az arcunkra.

Hamarosan érkezünk a Tentree termékek kínálatával, és addig is mindenkit arra buzdítunk, hogy higgyen az apró cselekedetek erejében, bízzon a saját megérzéseiben, és vigyázzon erre az egyetlen helyre, ahol jelenleg élnünk lehetséges!

Tetszett? Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Felíratkozó űrlap lefelé mutató nyíl
Feliratkozó űrlap jobbra mutató nyil

Olvass minket máskor is...

Add meg az adataidat itt lent...Kéthetente elküldjük írásaink összefoglalóját!
Csatlakozz közösségünkhöz, fejlődjünk együtt!

Feliratkozó ürlap balra mutató nyil
2000 Ft ajándékba
Legközelebb
25% kedvezmény
Nagyon sajnáljuk
Ingyen szállítás
Ez szomorú
2000 Ft ajándékba
15% kedvezmény
Nincs szerencséd
25%
Hajaj!
15% kedvezmény
Adj esélyt Magadnak a nyerésre!

Add meg email címedet, és forgasd meg a szerencsekereket. Ezzel kedvezményeket nyerhetsz környezetbarát termékeinkhez! Földünk is és Te is csak nyerhetsz!

Játékszabályok:

  • Egy játék / játékos / nap
  • A csalásért kizárás jár
Malcare WordPress Security