Tentree termékek az Ecowear kínálatában!

Átütő sikerként éljük meg, hogy az EcoWear csapataként idén tavasszal, Magyarországon elsőként együttműködésre készülünk új partnerünkkel, a Tentree nevű céggel, akiknek tevékenysége a mi szemszögünkből mindenképp külön említést érdemel! Az IPSO kiállításon találkoztunk velük, és nem kis örömünkre sikerült megtalálni a közös hangot egy közös cél érdekében!

Figyelem, hamarosan jövünk!

Mi újrahasznosított sportruházatokban gondolkodunk, a biopamut és a megújuló műanyag felhasználását igyekszünk növelni a bolygónk és a vásárlóink érdekében. A Tenree pedig minden környezetbarát ruhadarabjuk megvásárlásáért 10 fát ültet el, melyek száma egyre növekszik, és transzparensen követhető az oldalukon!

Légy részese te is a változásnak!

A Tentree „Earth first”, vagyis „első a Föld” szemlélete mentén bárki részese lehet egy hatalmas kezdeményezésnek. Elmondásuk szerint nem kell óriás, harcos környezetvédőnek lenned ahhoz, hogy valami nagyot alkoss. Olyan apróságok, mint a környezetbarát bevásárlótáska használata, vagy a biciklizés a munkahelyre, vagy épp a 10 fát ültető ruházati cikk vásárlása már rengeteget változtatnak a bolygó helyzetén. Különösen, ha a sok kis dolgot millióan teszik meg egyszerre…

A terv 2030-ig 1 milliárd csemete elültetése! Ez már drasztikusan csökkentheti majd a klímaváltozást. Eddig is több, mint 30 millió fát ültettek el, amivel 8 országban hozták egyensúlyba a talajt. Hiszen, ahogy mondják: Apránként időről-időre követtük el ezt a hibát, és pontosan így fogjuk ezt kijavítani is! Érdemes megnézni az oldalt, ahol a kezdeményezés minden részlete pontosan dokumentált, utánkövethető.

TenTree termékek - Első a föld

Etikus gyártás, transzparencia, szemléletváltás!

Egy etikus gyártási folyamatban a munkások érdeme sem elhanyagolható. Éppen ezért ideális munka- és megélhetési körülményeket biztosítanak azoknak, akik saját két kezük munkájával segítenek a bolygó megmentését elősegíteni és rendkívül magas minőségű ruhadarabokat gyártani. Nem feledkezhetünk meg erről a szempontról, ha igazán jót akarunk cselekedni.

Megfizethető áron kínálják eladásra a termékeket, melyek ellenőrzött forrásból, és az etikus gyártási folyamatot végigkísérve készülnek el teljes transzparencia mellett. Nem árulnak zsákbamacskát, az árak pedig pontosan abban a mértékben alakulnak, melyek egy ilyen jövőbemutató folyamat során elengedhetetlenek. Nem az egyszer használatos, nem az egy hét után kukába hajított, környezetszennyező műanyagok gyártósora ez, hanem pont az ellenkezője. A szemlélet az, ami a vásárlók értékrendjét is igyekszik egy új irányba terelni!

Sok kicsi sokra megy

Ehhez idő, pénz és rengeteg fáradság szükséges. Elvitathatatlan érdeme a Tentree csoportjának és jótékonysági partnereinek, hogy ilyen volumenű körforgást alakítottak ki. Ami még fontosabb, hogy egy jó cél érdekében nem félnek nagyot álmodni, és lépésről-lépésre közelebb kerülni ehhez a vízióhoz. Mi pontosan ezért csatlakozunk hozzájuk, ők pontosan ezért csatlakoznak hozzánk.

Így hát nem kérdés, hogy a sikeres együttműködés jegyében mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy részletesen bemutassuk őket, felhívjuk a figyelmet egy ilyen egyszerű és mégis zseniális összefogásra. Szerethető és fenntartható változásokat hozunk azok életébe, akik ugyan nem alapítanak egy globális céget a témához, de fontosnak tartják, hogy részesei lehessenek a pozitív előnyöknek, amiért mi már gőzerővel dolgozunk. Mindezt emberi léptékben, emberséges körülmények között és az emberekért tesszük. Hiszen ami a bolygónkat boldoggá teszi, nekünk is mosolyt csal majd az arcunkra.

Hamarosan érkezünk a Tentree termékek kínálatával, és addig is mindenkit arra buzdítunk, hogy higgyen az apró cselekedetek erejében, bízzon a saját megérzéseiben, és vigyázzon erre az egyetlen helyre, ahol jelenleg élnünk lehetséges!

Tetszett? Oszd meg barátaiddal is!

Szólj hozzá

Malcare WordPress Security