Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Cypress női ruha – Tentree

22990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

Ha épp egy könnyed nyári ruhát keresel zsebekkel, akkor állj meg egy pillanatra, és nézd meg jobban a Tentree Cypress ruháját. Ez a könnyed, nyári kisruha jól szellőzik, kényelmes viselni és két nagy zseb is helyet kapott benne. Mást nem is kívánhatnánk a tökéletes nyári ruhánktól.

Ezenkívül 100%-ban Tencelből készült, ezzel sokkal kisebb terhet róva a környezetünkre, mintha hagyományos pamutból vagy valamilyen kevert anyagból lenne.

Ha szeretnél közvetlenül is pozitív hatást gyakorolni a Földünkre, egy olyan hétköznapi dologgal, mint a ruha vásárlás, akkor válaszd a Cypresst, mert a megvásárlásával 10 fa ültetéséhez járulsz hozzá!

Cikkszám: TCW1845 Kategória: Címkék: ,

Alapanyagok

100%

Tencel Tencel, Lyocell

Méretezés

Az Cypress női ruha “Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

 

Ültess

Fát

Mitől környezetbarát?

Tencell - szövet, fából

Tencel

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

Tulajdonságok

Cypress női ruha részletes leírása

Mindenkinek kell egy kis fekete ruha, ugye? Mit szólnál hozzá, ha a kis fekete ruhádat a mindennapokban is tudnád használni és csak rajtad múlna, hogy inkább elegáns vagy sportos, laza hatást keltesz benne? Ha nem vagy fekete-ruhás típus, és szívesebben hordasz színeket, akkor a sötét-rószaszín változat lehet a tökéletes választás számodra a cípress női ruhából.

Nem kell félned, az anyaga kitűnően szellőzik és a szabása sem túl passzos, így a legmelegebb napokon is jó szolgálatot fog tenni.

Sőt, két nagy zseb is van a ruhán, amibe végre a telefonod is belefér, vagy a kocsikulcs, vagy az az egy-egy dolog, amihez eddig egy egész táskát kellett magunkkal cipeljünk. A tökéletes ruha zsebekkel érkezik! 

Persze, ha nem csak a saját kényelmed a fontos, és a Földünkre is gondolsz néha, akkor örülni fogsz, hogy a Tentree Cypress női ruha 100%-ban Tencelből készült, tehát egy fa-pépből, amely jelenleg az egyik legfenntarthatóbb ruha alapanyag. 

Válaszd a zsebes Cypress ruhát, és a vele érkező bilétán a kódodat regisztrálva nézd meg, hova ültették a 10 facsemetét a vásárlásod után. 

Mi is a Tencel?

A Tencel egy fa-pépből készült természetes szövet amiből könnyű, puha és jól szellőző termékek gyárthatók. Nagy előnye, hogy bár fából készül, mégis az egyik legfenntarthatóbb alapanyag. Hogy mégis hogy lehet ez?

Created with Fabric.js 2.7.0

Zero Waste

A gyártás során használt víz és vegyi anyagok 99%-a újrahasznosításra kerül, így egy "zárt láncú" folyamatban állítják elő a fa anyagból a szövetet. Ezzel rendkívüli módon lecsökken a folyamat erőforrás igénye. Különösen a vízhasználat minimális a hagyományos szövetek előállításához képest.

Fenntartható fa alapanyag

Bár a Tencel faanyagból készül, minden felhasznált alapanyag FSC által tanúsított, fenntartható és etikus erdőgazdálkodásból származik, így környezetbarát választás.

Created with Fabric.js 2.7.0

Biztonságos viselet

A Tencel alapjául szolgáló fa-pép természetes, fenntartható erdőgazdálkodásból származik. Viselése teljes mértékben biztonságos, életútja végén pedig komposztálható, lebomlik.

Méret:

XS, S, M, L, XL

Szín:

Fekete, Rózsaszín

Alapanyag

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security