Cypress női ruha – Tentree

22990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon


Ha épp egy könnyed nyári ruhát keresel zsebekkel, akkor állj meg egy pillanatra, és nézd meg jobban a Tentree Cypress ruháját. Ez a könnyed, nyári kisruha jól szellőzik, kényelmes viselni és két nagy zseb is helyet kapott benne. Mást nem is kívánhatnánk a tökéletes nyári ruhánktól.

Ezenkívül 100%-ban Tencelből készült, ezzel sokkal kisebb terhet róva a környezetünkre, mintha hagyományos pamutból vagy valamilyen kevert anyagból lenne.

Ha szeretnél közvetlenül is pozitív hatást gyakorolni a Földünkre, egy olyan hétköznapi dologgal, mint a ruha vásárlás, akkor válaszd a Cypresst, mert a megvásárlásával 10 fa ültetéséhez járulsz hozzá!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
TENCEL Lyocell

Méretezés

Az Cypress női ruha “Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

 

Ültess

0
FÁT

Mitől környezetbarát?

Tencel

Etikus

10 Fát ültetsz

Tulajdonságok

Cypress női ruha – Tentree
Cypress női ruha – Tentree

Cypress női ruha részletes leírása

Mindenkinek kell egy kis fekete ruha, ugye? Mit szólnál hozzá, ha a kis fekete ruhádat a mindennapokban is tudnád használni és csak rajtad múlna, hogy inkább elegáns vagy sportos, laza hatást keltesz benne? Ha nem vagy fekete-ruhás típus, és szívesebben hordasz színeket, akkor a sötét-rószaszín változat lehet a tökéletes választás számodra a cípress női ruhából.

Nem kell félned, az anyaga kitűnően szellőzik és a szabása sem túl passzos, így a legmelegebb napokon is jó szolgálatot fog tenni.

Sőt, két nagy zseb is van a ruhán, amibe végre a telefonod is belefér, vagy a kocsikulcs, vagy az az egy-egy dolog, amihez eddig egy egész táskát kellett magunkkal cipeljünk. A tökéletes ruha zsebekkel érkezik! 

Persze, ha nem csak a saját kényelmed a fontos, és a Földünkre is gondolsz néha, akkor örülni fogsz, hogy a Tentree Cypress női ruha 100%-ban Tencelből készült, tehát egy fa-pépből, amely jelenleg az egyik legfenntarthatóbb ruha alapanyag. 

Válaszd a zsebes Cypress ruhát, és a vele érkező bilétán a kódodat regisztrálva nézd meg, hova ültették a 10 facsemetét a vásárlásod után. 

Mi is a Tencel?

A Tencel egy fa-pépből készült természetes szövet amiből könnyű, puha és jól szellőző termékek gyárthatók. Nagy előnye, hogy bár fából készül, mégis az egyik legfenntarthatóbb alapanyag. Hogy mégis hogy lehet ez?

Zero Waste

A gyártás során használt víz és vegyi anyagok 99%-a újrahasznosításra kerül, így egy "zárt láncú" folyamatban állítják elő a fa anyagból a szövetet. Ezzel rendkívüli módon lecsökken a folyamat erőforrás igénye. Különösen a vízhasználat minimális a hagyományos szövetek előállításához képest.

Fenntartható fa alapanyag

Bár a Tencel faanyagból készül, minden felhasznált alapanyag FSC által tanúsított, fenntartható és etikus erdőgazdálkodásból származik, így környezetbarát választás.

Biztonságos viselet

A Tencel alapjául szolgáló fa-pép természetes, fenntartható erdőgazdálkodásból származik. Viselése teljes mértékben biztonságos, életútja végén pedig komposztálható, lebomlik.

További információk

Méret:

XS, S, M, L, XL

Szín:

Fekete, Rózsaszín

Alapanyag

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…