Malou ruha

28900 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Malou ruha az idei nyári kollekció egyik legcsajosabb, legimádnivalóbb darabja a Picture Organic Clothingtól. A könnyű pamut alsószoknya és felsőrész biztosítja a kényelmet, a csipkés felsőréteg pedig a stílusos megjelenést. A sötét betét a nyaki részen pedig már csak a ráadás!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Malou ruha részletes leírás

A Malou ruha a tökéletes választás a nyárra és a közeledő nagy melegre. A ruha igazán könnyed és puha a felhasznált organikus pamutnak köszönhetően. A két rétegű szoknya pedig ne ijesszen meg senkit, hiszen a felső szoknya egy finom csipke réteg, ami igazán csinossá és vonzóvá teszi ezt a ruhát.

Különösen előnyös, hogyha egy kicsit szeretnéd a lábaidat hosszabbnak láttatni, mint amilyenek egyébként. Mivel a derékon elhelyezett öv nem csak egy stílusos kiegészítő, hanem optikailag is nyújtja a lábakat.

Ha szeretnél egy igazán laza, mégis elegáns kis ruhát a nyárra, amiben biztos nem lesz meleged, és még közben a környezetért is tettél, akkor a Malou ruha a te választásod!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Malou ruha “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Tört fehér

Méret:

S, M, L

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 37,5%-a.

Szabás:

Fashion fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Picture Organic Clothing - Malou ruha
Malou ruha

28900 Ft

28900 Ft

Opciók választása