Eco-Lodge iPhone tok

9990 Ft11790 Ft


Picture X Woodstache


Rövid leírás

Az Apple tervezői mindig kitesznek magukért, így a termékeik designjába nehéz lenne belekötni. Így van ez a telefonokkal is, így az iPhone-ok szépségét nem szeretné senki elrejteni egy csúnya tokba. Védelemre azonban sokaknak szükség van, így nem mindenkinek megoldás, hogy tok nélkül használja az iPhone-t.

Nekik segít a Picture és a Woodstache közreműködéséből született iPhone tok sorozat, ami egyedivé teszi a telefont, miközben kiváló védelmet is biztosít.

A cseresznyefa borítás erezete minden tokon teljesen egyedi, a lézerrel gravírozott minta pedig igazi remekmű.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Fenntartható erdőgazdáslkozás

Etikus gyártás Franciaországban

iPhone tok leírása

A Picture Organic Clothing tervezői által megálmodott design találkozott a Woodstache hatalmas famegmunkálásban és iPhone tokokban szerzett tapasztalatával. Ennek a közreműködésnek lett az eredménye ez az igazán különleges telefontok sorozat, aminek ez egyik eleme a Eco-Lodge iPhone tok.

A tok az iPhone különböző generációira szabott változatát is megtalálod nálunk, de az alap ugyan az. Kiváló minőségű cseresznyefába hihetetlen precizitással belemart fantasztikus grafika. Biztos lehetsz benne, hogy a fa egyedi erezetének köszönhetően nincs belőle két egyforma darab! A faházas minta pedig egyszerűen tökéletes.

A polikarbonát perem igazán puha, minőségi tapintású, miközben kiváló védelmet nyújt az iPhone-od számára. A felhasznált faanyag pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származik.

További információk

Szín:

Cseresznyefa

Gyártó

Méret:

iPhone 5/5s/5SE, iPhone 6/6s, iPhone 7/8

Érdekelhetnek még…

Woodstache x Picture fa iPhone 7-8 tok Eco-Lodge
Eco-Lodge iPhone tok

9990 Ft11790 Ft

9990 Ft11790 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security