Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Shuyak póló

9990 Ft
A Shuyak póló a gördeszkás macival a te gardróbodban is kiemelt helyet fog elfoglalni. A burgundi alapszínen kifejezetten jól mutat ez a rajz-szerű minta.

A különleges design mellett a megszokott minőség, és környezetbarát anyaghasználat változatlan, így a Shuyak póló is 100%-ban organikus pamutból készül.

 

Cikkszám: MTS264 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Shuyak póló részletes leírás

A Shuyak póló egy nagyon szerethető mintával érkezett meg hozzánk erre a szezonra. A hihetetlenül puha, organikus pamut pólón kifejezetten jól mutat a gördeszkázó maci. A Picture Organic Clothing gyakran használ állatos mintákat, amivel a termékek természetközeli mivoltát is nyomatékosítja. Ha te is szívesen viselsz állatmintás pólókat, akkor itt találod az állatos pólók gyűjteményét.

Miért jó neked, ha biopamut pólót választasz?

A kérdésre nem lehet egy szóval válaszolni. Több előnye is van. Először is vegyszertől mentes a gyapot termesztése, ami a környezetnek és a bőrödnek is előnyös. Emellett a munkások érdekeit szem előtt tartó gyárakban készül a Shuyak póló. Biztos lehetsz benne, hogy nem alkalmaznak gyermekmunkát, és nem zsigerelik ki a pólódon dolgozó munkásokat.

Válaszd te is ezt az ötletes és környezetbarát pólót. Tűnj ki a tömegből, és vállalj felelősséget a jövőnkért!

A biopamut Shuyak férfi póló “Medium fit” szabású.

Szín:

Burgundi

Méret:

S, M, L, XL

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security