Foggy nyakmelegítő – Picture

7990 Ft


Picture Organic Clothing termékek kínálata


A Foggy nyakmelegítő egyedi mintájával és puha kialakításával fogja belopni magát a szívedbe. A Picture körsál ködbe borult havas hegycsúcsok mintájával dobja fel a mindennapokat.

Sál helyett utcára is tökéletes, hiszen nagyon kellemes, belül puha, polár bélésű, miközben megfelelően szellőzik. Dobd fel vele a szettedet!


Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 készleten

Leírás

Alapanyagok

Poliészter

100%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Rövid gyártási lánc

Etikus

Foggy nyakmelegítő – Picture
Foggy nyakmelegítő – Picture

Részletes leírás

Édesanyák és nagymamák kedvenc mondata a hideg téli napokon: “Jaj, már megint kint van a nyakad!”. Ismerős? A Picture Organic Clothing nyakmelegítőivel garantáltan nem fogod többször hallani.

A Foggy nyakmelegítőn a világos színek dominálnak, a mintája pedig ködbe borult hegycsúcsok látványát eleveníti fel szolid vékony csíkokkal feldobva azt.

A Picture nyakmelegítők jól szellőző anyaguknak köszönhetően nem csak egy sportos városi szetthez passzolnak tökéletesen, de hegyi sportokhoz is kiváló választás. A polár bélés melegen tartja a nyakat, miközben véd a széltől és a csapadéktól.

Ha egyszer kipróbálod, nem fogsz többé hagyományos sálat hordani!

Méretezés

A Picture Organic Clothing nyakmelegítői egyetlen méretben készülnek, melyek rugalmas anyaguknak köszönhetően mindenki nyakát jó melegen tartják. Jó hír tehát, hogy a méret kiválasztásánál nem kell sokáig gondolkozni, a megfelelő szín viszont már komolyabb fejtörést okozhat…

További információk

Szín:

Ködbe borult hegycsúcsok

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Érdekelhetnek még…