Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Frozen Wave férfi anorák – O’Neill

72990 Ft


O'Neill környezettudatos termékei

O’Neill bebújós kabát újrahasznosított poliészterrel és fantasztikus designnal. Ez a Frozen Wave férfi anorák, amit szilárd halmazállapotú víz „meglovaglására” terveztek. A belebújós dzseki tele van jobbnál jobb technikai megoldásokkal, például az O’Neill Firewall Magma bélésével, és Thinsulate szigeteléssel. A végeredmény pedig egy könnyű és meleg, koránt sem átlagos sí/snowboard kabát.

Az O’Neill FrozenWave síkabát etikus körülmények között, újrahasznosított poliészter felhasználásával készült és környezetbarát (PFC mentes) vízlepergető réteget kapott.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű, újrahasznosított poliészterből készült síkabátot.

Cikkszám: 8P0010 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Alapanyagok

Külső borítás:

50%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

50%

Poliészter Poliészter

Bélés:

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Frozen Wave férfi anorák leírása

A Frozen Wave férfi anorák első változata már jó pár évvel ezelőtt jött ki, az első O’Neill által szponzorált snowboard világkupára. Azóta változott a design is, de a technológia fejlődött a legtöbbet, ami ebben a bebújós síkabátban rejlik.

A belebújós Frozen Wave anorák az egyből szembetűnő designelemeken kívül több megragadó meglepetést is rejt, amit csak közelről alaposan megnézve veszünk észre. Ilyen például a bal karon térbeli betűkkel megjelenő „Team O’Neill” felirat.

különleges design azonban csak egy dolog. A Fozen Wave snowbooard kabát technikai jellemzői is legalább ilyen kiemelkedőek. A Thinsulate szigetelésnek köszönhetően könnyű és vékony, de a melegségről sem kell lemondanunk. Erre segít még rá a Firewall Magma technológia, amitől ott a legmelegebb ez a belebújós dzseki, ahol arra a legjobban szükség van.

ÉS végül, de legfőképpen nem utolsósorban, az újrahasznosított poliészter anyaghasználatról se feledkezzünk meg. Az O’Neill is támogatja a Protect Our Winters alapítvány tevékenységét, így immár nem csak az óceánok tisztaságáért, de a teleink védelméért is tesznek! Ráadásul PFC mentes vízlepergető réteggel készül a Frozen Wave férfi anorák is!

A Frozen Wave férfi anorák “Regular fit” szabású.

További technikai részletek

Created with Fabric.js 2.7.0

O'Neill Hyperdry Technológia

A Frozen Wave férfi síkabát vízlepergető réteggel lett kezelve, és ezen kívül nagyon gyorsan szárad.

Thinsulate szigetelés

A Thinsulate szigetelés híresen könnyű és vékony, miközben nagyon meleg, így megfelelő hőérzet érhető el nagy hidegben is anélkül, hogy "pufi" kabátot kellene felvenni. Működési elve elég egyszerű: a nagyon finom szálak közé beszoruló levegő nagyon jól tartja a meleget. A végeredmény egy meleg és jól szellőző, szuperkönnyű kabát.

thermometer_heat

O'Neill Firewall Magma Technológia

Első ránézésre csak egy menő mintának tűnik a kabát belsejében, de sokkal több annál. Ez az okos kis minta elnyeli és visszaadja a testhőt, sokkal jobb hatásfokkal, mint a hagyományos bélések. Természetesen ott, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Szín:

Sötétkék

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security