Horse középső réteg

50990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Horse középső réteg egy igazán komoly technikai pulcsi. Kiváló megoldás a technikai kabát alá a hidegebb napokra, de a nagyon jól eltalált designnak köszönhetően a síszezonon kívül sem kell a szekrényben pihennie. Utcai viselésre is tökéletes: sportos és nagyon stílusos darab.

De nem csak jól néz ki! 100%-ban újrahasznosított poliészterből készült, és a vízlepergető rétege is környezetbarát, így méltó helye van az EcoWear kínálatában.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Horse középső réteg részletes leírás

A Horse középső réteg egy igazán high-tech technikai pulcsi. Elsődleges célja a technikai kabát alá véve extra bélésként funkcionáljon az igazán hideg napokon.

Alapvető trend, hogy a legfelső kategóriás kabátok meglehetősen vékonyak. Inkább csak egy megbízható, víz és szélálló, nagyon jól szellőző külső réteget képviselnek. Ez hasznos, mert a melegebb napokon akár önmagában is elég egy aláöltözővel. Igazán hideg időben azonban érdemes alá venni még egy réteget, erre lett kitalálva a Horse pulóver.

A középső réteg úgy lett megtervezve, hogy ott legyen a legmelegebb, ahol az a legjobban kell: elöl és hátul a törzs körül. Ennek köszönhetően megfelelő hőszigetelést biztosít a hidegebb napokra, miközben nem gátolja a mozgás szabadságát.

A Horse midlayer nem csak praktikus, de környezetbarát is, hiszen 100%-ban újrahasznosított poliészterből készült!  Ez két szempontból is előnyös: a PET palackok a szeméttelep helyett egy különleges és hasznos technikai pulcsiban végzik, miközben kevesebb poliésztert kell újonnan előállítani, ami egy energia és kőolaj igényes folyamat. A Horse középső réteg egészséges, PFC mentes vízlepergető réteget is kapott, ami nagyon jól jöhet az utcai használathoz. 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Horse technikai pulóver “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Horse középső réteg felvéve
Horse középső réteg

50990 Ft

50990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security