Frozen Wave női anorák – O’Neill

72990 Ft


O'Neill környezettudatos termékei


A legújabb O’Neill belebújós kabát újrahasznosított poliészterrel és fantasztikus designnal. Ez a Frozen Wave női anorák, amit szilárd halmazállapotú víz “meglovagolására” terveztek. A bebújós dzseki tele van jobbnál jobb technikai megoldásokkal, például az O’Neill Firewall Magma bélésével, és Thinsulate szigeteléssel.

A végeredmény pedig egyszínes,  könnyű és meleg, koránt sem átlagos sí/snowboard kabát. 

 

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Külső borítás:

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Bélés:

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

PFC mentes impregnálás

Újrahasznosított

Etikus

Frozen Wave női anorák – O’Neill
Frozen Wave női anorák – O’Neill

Részletes leírás

A Frozen Wave anorák az O’Neill Re-Issure kollekció részeként a múltból ered, de egy minden szempontból jövőbe mutató, csinos és színes női síkabát.

A belebújós Frozen Wave női sí/snowboard dzseki a feltűnő minta alatt hasznos részleteket rejt. Ilyen például a hatalmas kenguru zseb, ami mindent elnyel ,de természetesen azok az “alapfunkciók” sem hiányozhatnak, mint a hófogó, vagy a síbérlet tartó.

A színes és praktikus design azonban csak egy dolog. A Fozen Wave női snowbooard kabát technikai jellemzői is legalább ilyen kiemelkedőek. A Thinsulate szigetelésnek köszönhetően könnyű és vékony, de a melegségről sem kell lemondanunk. Erre segít még rá a Firewall Magma technológia, amitől ott a legmelegebb ez a belebújós dzseki, ahol arra a legjobban szükség van.

ÉS végül, de legfőképpen nem utolsósorban, az újrahasznosított anyaghasználatról se feledkezzünk meg. Az O’Neill is támogatja a Protect Our Winters alapítvány tevékenységét, így immár nem csak az óceánok tisztaságáért, de a teleink védelméért is tesznek! Ráadásul PFC mentes vízlepergető réteggel készül a Frozen Wave anorák is!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a O’Neill is partner.
O’Neill által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Frozen Wave női anorák “Regular tail” szabású. A részletekért kattints! 

További technikai részletek

O'Neill Hyperdry Technológia

A Frozen Wave női síkabát vízlepergető réteggel lett kezelve, és ezen kívül nagyon gyorsan szárad.

Thinsulate szigetelés

A Thinsulate szigetelés híresen könnyű és vékony, miközben nagyon meleg, így megfelelő hőérzet érhető el nagy hidegben is anélkül, hogy "pufi" kabátot kellene felvenni. Működési elve elég egyszerű: a nagyon finom szálak közé beszoruló levegő nagyon jól tartja a meleget. A végeredmény egy meleg és jól szellőző, szuperkönnyű kabát.

O'Neill Firewall Magma Technológia

Első ránézésre csak egy menő mintának tűnik a kabát belsejében, de sokkal több annál. Ez az okos kis minta elnyeli és visszaadja a testhőt, sokkal jobb hatásfokkal, mint a hagyományos bélések. Természetesen ott, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Technikai paraméterek

Hőindex 7/10
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

További információk

Szín:

Rózsaszín

Méret:

XS, S, M, L, XL

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…