Good idea póló

6754 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Mirage organikus pamut póló a Picture Organic Clothing basic logós darabjainak a továbbgondolt változata, egy kifejezetten ütős designnal. A Picture logó betűtípusát is a design többi részéhez igazították, így egy nagyon harmónikus megjelenésű póló lett a végeredmény

Válassz te is prémium minőségű, 100% biopamut pólót!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus pamut
0%
Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Good idea póló
Good idea póló

Részletes leírás

A Good Idea férfi póló egy letisztult mintájú,nagyon szerethető darab a Picture Organic kínálatából. A szürke alapszínű póló zsebére az a fantasztikus pillanat került, amikor megérkezik egy világbajnok ötlet és “felgyullad a kis izzó”. Azt hiszem azt az érzést senkinek nem kell bemutatni. Legyenek jobbnál jobb ötletekkel teli napjaid a Good Idea pólóban.

A póló alapanyagát tekintve 50%-ban organikus pamutból és 50% újrahasznosított poliészterből készült. A környezetbarát és puha kombináció kiváló minőséget és fantasztikus kényelmet biztosít. Ahogyan azt már a Picture-től megszokhattuk.

Miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

Több oka is van. Egyrészt a gyapot termesztéséhez nem használnak szintetikus permetszereket, így a végtermék viselése is egészségesebb lesz. Emellett a feldolgozás során is környezetbarát módszereket alkalmaznak. Szigorú szociális kritériumokat állítanak a gyárakkal szemben, a munkások védelme és életkörülményeik javítása érdekében. Természetesen a gyerekmunka szóba sem jöhet! Te szívesen viselnéd azt az olcsó ruhát, amit gyerekek varrnak éhbérért?

A Picture Organic Clothing által gyártott organikus pamut termékek választásával, így nem csak a saját egészségedre leszel jó hatással, de a környezetet is kíméled, miközben jól nézel ki!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Good Idea férfi póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Szürke

Méret:

M, L, XL

Felhasznált anyagok:

50% organikus pamut, 50% újrahasznosított poliészter

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Good Idea férfi biopamut póló előröl
Good idea póló

6754 Ft

6754 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security