Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Good idea póló

10390 Ft
A Mirage organikus pamut póló a Picture Organic Clothing basic logós darabjainak a továbbgondolt változata, egy kifejezetten ütős designnal. A Picture logó betűtípusát is a design többi részéhez igazították, így egy nagyon harmonikus megjelenésű póló lett a végeredmény

Válassz te is prémium minőségű, 100% biopamut pólót!

Cikkszám: MTS395 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Alapanyagok

50%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

50%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Good Idea póló leírása

A Good Idea férfi póló egy letisztult mintájú,nagyon szerethető darab a Picture Organic kínálatából. A szürke alapszínű póló zsebére az a fantasztikus pillanat került, amikor megérkezik egy világbajnok ötlet és „felgyullad a kis izzó”. Azt hiszem azt az érzést senkinek nem kell bemutatni. Legyenek jobbnál jobb ötletekkel teli napjaid a Good Idea pólóban.

A póló alapanyagát tekintve 50%-ban organikus pamutból és 50% újrahasznosított poliészterből készült. A környezetbarát és puha kombináció kiváló minőséget és fantasztikus kényelmet biztosít. Ahogyan azt már a Picture-től megszokhattuk.

Miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

Több oka is van. Egyrészt a gyapot termesztéséhez nem használnak szintetikus permetszereket, így a végtermék viselése is egészségesebb lesz. Emellett a feldolgozás során is környezetbarát módszereket alkalmaznak. Szigorú szociális kritériumokat állítanak a gyárakkal szemben, a munkások védelme és életkörülményeik javítása érdekében. Természetesen a gyerekmunka szóba sem jöhet! Te szívesen viselnéd azt az olcsó ruhát, amit gyerekek varrnak éhbérért?

A Picture Organic Clothing által gyártott organikus pamut termékek választásával, így nem csak a saját egészségedre leszel jó hatással, de a környezetet is kíméled, miközben jól nézel ki!

A Good Idea férfi póló “Medium fit” szabású.

Szín:

Szürke

Méret:

M

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

,

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security