A végtelen óceán szeretete - a boldog jövőért is

O’Neill Blue – a végtelen óceán szeretete

Hogy miért lehetsz büszke, ha egy O’Neill Blue címke van a ruhádon? Mert ez egyet jelent a csodás világunk szeretetével és azzal, hogy döntéseidet tudatosan hozod meg! Az O’Neill környezetvédelmi tevékenységein keresztül egy új korszakba nyerünk betekintést. A hullámlovasok szenvedélyével terjed ez a szemlélet a 21. században, és hatalmas öröm, hogy ennek mi is részesei lehetünk!

A környezettudatos hozzáállás egyre nagyobb teret hódít a tudományos területeken, a médiában és szerencsére már a mindennapjainkban is. Mindehhez komoly előkészületekre és szorgos emberekre volt szükség, akik a mai napig tesznek azért, hogy a változás minél szélesebb körben terjedjen el.

Jack O’Neill, a szörfözés szerelmese

Jack O’Neill 1952-ben indította útjára az óceánbarát ruhadarabokat. Hamar ráébredt ugyanis arra, hogy a simogató napsugarak, a hajunkba keveredő sószemcsék mind a természet tiszta és megújulásra képes energiáinak köszönhetők. Elsődleges célja az volt, hogy minél hosszabb ideig szörfözhessen.

Jack 2017-ben, 94 évesen hunyt el Kaliforniában. Széles látóköre és a hátrahagyott vállalkozás azonban tovább élnek és méltó emléket állítanak neki. A jövőre nézve elsődleges feladatunk, hogy a fiatal generáció is elérje, megtanulja és tovább vigye azt az üzenetet, ami a bolygónk megóvását jelentheti!

A biopamut érintésével

A világ megmentése nagyon is kényelmes dolog. Legalábbis egy idő után… Az úttörők és a gyártók izzadságos munkájának eredményeként már tiszta élvezet azt a minőséget viselni, ami végeredményben elérhetővé vált. A biopamut pólók nem hogy lemondással, hanem kizárólag előnyökkel járnak a viselői számára. Komfortban és praktikumban is messze verik a műanyagszármazékokkal dúsított társaikat.

A gyerekek, akik az O’Neill gondolkodás középpontjában állnak szintén kedvet kaphatnak a folytatáshoz. Ha egyszer rákapnak a minőségi alapanyagok, a sport és a zöld gondolkodás ízére. Trendi darabok közül válogathatnak női vásárlóink is, akik szintén a figyelem középpontjába kerülnek majd a színes, stílusos környezetbarát darabokkal legyen szó síelésről, szörfözésről, vagy bármilyen élvezetes tevékenységről.

O'Neill Blue címke

Az O’Neill-nél tisztában vannak az emberiség előtt álló környezeti kihívásokkal és a divatipar által a környezetünkre gyakorolt károkkal. Ezért olyan anyagokat használatát vezették be, amelyek a lehető legkisebb hatást gyakorolják a földünkre. Ezeket a termékeket  O’Neill Blue címkével jelölik. A termékvonal kiterjesztésével 2021-re a termékek 50%-a tartozik majd ebbe a csoportba.  Az O’Neill Blue címke azt jelzi hogy egy termék 30–99% -ban készül fenntartható alapanyagokból.  Ezekben a termékekben az alábbi alapanyagokat találhatjuk meg:

  • Bionic
  • Repreve
  • Econyl
  • Waste2wear
  • Biopamut

Két alappillér

Az O’Neill alapvetően két rendíthetetlen pilléren támaszkodik az üzleti életben. A fenntarthatósági stratégia egyik eleme a „termék és bolygó”. Ez arról a felelősségvállalásról szól, ami a fenntartható ruhadarabok minél szélesebb skálájáról és a hatékonyabb előállításról szól. Ezáltal a környezetkímélő megoldások és a bolygó védelme elsődleges prioritássá válik!

A másik pillér a „termelés és emberek” alappillére, mely nagyon emberi és etikuss zemléletre épül. Ez a rész felelős azért, hogy a technológia, a gyártás egyre pozitívabban támogassa az első pillért, de közben ne feledkezzen meg a dolgozókról. A lehető legjobb és legtisztességesebb munkakörülmények megteremtése által a cég igyekszik hosszútávon is megbízható és hatékony csapatot építeni

Sikeres misszió

Egyre több visszajelzés és eredmény koronázza a kitartó munkát, ami a természetben és a kínálatban is egyenes arányban fejlődik. 2021-re ezáltal várhatóan az O’Neill kollekció 50%-a kizárólag fenntartható termékekből épül majd fel.

Jack egészen egyszerűen összefoglalta,hogy miért létfontosságú ez a munka:

„Az oxigénünk felét az óceánok biztosítják. Azt hiszem,ha az óceánoknak vége, nekünk is végünk.”

Tarts velünk Te is!

Tetszett? Oszd meg!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Felíratkozó űrlap lefelé mutató nyíl
Feliratkozó űrlap jobbra mutató nyil

Olvass minket máskor is...

Add meg az adataidat itt lent...Kéthetente elküldjük írásaink összefoglalóját!
Csatlakozz közösségünkhöz, fejlődjünk együtt!

Feliratkozó ürlap balra mutató nyil
Close Menu
5% Kedvezmény
Próbáld meg holnap is!
1500 Ft kedvezmény
Legközelebb!
10% Discount
Ingyenes szállítás
Fel a fejjel!
25% kedvezmény
Majdnem
2500 Ft kedvezmény
Ne add fel
20% kedvezmény
Próbáld ki a szerencséd Nyerd meg a kedvezményed!

Csatlakozz környezettudatos közösségünkhöz, és döntésedért cserébe egy kis adrenalint adunk ajándékba!  A  szerencsédtől függő nyeremény már csak a ráadás :-) Egy nap négyszer forgathatsz!

Játékszabályzatunkat az ÁSZF utolsó pontjában olvashatod el. A kupon akciós termékre nem érvényes!

×

Cart