Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Iceland ProKnit férfi technikai kabát – Picture

154995 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Jöhet valami extrém?

A világ egyik legjobb technikai kabátja Magyarországon! A 2017/18 -as szezonban ISPO aranyérmet nyert  Iceland ProKnit férfi technikai kabát webáruházunk kínálatában is elérhető!

Ha szeretnél kiemelkedni a tömegből ez a kabát csak rád vár. Profi síelők profi kabátja.

A Picture Organic Clothing Iceland ProKnit síkabát etikus körülmények között, 100% újrahasznosított poliészter felhasználásával készült és környezetbarát (PFC mentes) vízlepergető réteget kapott.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű, újrahasznosított poliészterből készült síkabátot.

Cikkszám: MVT155 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

100%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Iceland ProKnit férfi technikai kabát leírás

A magas hegycsúcsok kiváló kísérleti terep. Az ötletek itt vizsgáznak, és aratnak diadalt, vagy jutnak a feledés homályába. A Picture Organic Clothing Iceland ProKnit férfi technikai kabát két alkalommal is diadalt aratott az IPSO kiállításon. Ez egyértelműen bizonyítja, hogy valamitől nagyon különleges.

ProKnit technológia: A kabátot speciálisan nem szőtt, hanem kötött anyagból készítik. A várható terheléstől függően a kötést sűrűbben, vagy ritkábban végzik. Így szabályozva az ellenálló képességet és a légáteresztést. Az egyben történő kötésnek köszönhetően a szabás miatti hulladék képződést is jelentősen csökkenteni tudták.

Kényelem: A kötött anyagnak köszönhetően nagyon rugalmas az anyag elasztán használata nélkül. Ez biztosítja a szabad mozgást síelés, snowboardozás közben a hegyeken.

Vízállóság: A szellőzést biztosító helyeken is megtartja a szövet a vízállóságát. Ezt az outdoor termékek esetében az elsők között készül a Iceland ProKnit férfi technikai kabát PFC mentes vízhatlanságot biztosító membránnal.

Kopásállóság: A terhelésnek jobban kitett helyeken sűrűbb szövéssel készül, ezzel javítva a termék tartósságát. A vállakon, ahol a hátizsák pántja is fokozza a szövet terhelését, kiegészítő szilikon bevonatot is kapott a kabát.

Környezettudatosság: A fenntarthatóság jegyében a kabát 100% Greenplus & Bluesign tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított poliészterből készült.

Az Iceland ProKnit férfi technikai kabát “Regular fit” szabású.

További technikai részletek

A Iceland ProKnit férfi technikai kabát R-PET membránja 20k/25k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a kabát 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 25000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy intenzív terhelés mellett is száraz maradsz.
Ezek a számok technikai kabátok között a csúcskategóriába tartoznak.
Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós PFC mentes vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét.
A kabát varrásait mindenhol ragasztással erősítették meg a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Extrém helyzetek különleges felszerelést igényelnek. Győzd le az elemeket, és élvezd a kihívást minden körülmény között!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
3/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

20K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

25K

Légzőképesség

Szín:

Sárga

Méret:

M, L, XL

Szabás:

Regular fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security