Iceland ProKnit férfi technikai kabát – Picture

154995 Ft

Jöhet valami extrém?

A világ egyik legjobb technikai kabátja Magyarországon! A 2017/18 -as szezonban ISPO aranyérmet nyert  Iceland ProKnit férfi technikai kabát webáruházunk kínálatában is elérhető!

Ha szeretnél kiemelkedni a tömegből ez a kabát csak rád vár. Profi síelők profi kabátja.

A Picture Organic Clothing Iceland ProKnit síkabát etikus körülmények között, 100% újrahasznosított poliészter felhasználásával készült és környezetbarát (PFC mentes) vízlepergető réteget kapott.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű, újrahasznosított poliészterből készült síkabátot.

 

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Újrahasznosított poliészter

100%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

PFC mentes impregnálás

Újrahasznosított

Etikus

Iceland ProKnit férfi technikai kabát – Picture
Iceland ProKnit férfi technikai kabát – Picture

Részletes leírás

A magas hegycsúcsok kiváló kísérleti terep. Az ötletek itt vizsgáznak, és aratnak diadalt, vagy jutnak a feledés homályába. A Picture Organic Clothing Iceland ProKnit férfi technikai kabát két alkalommal is diadalt aratott az IPSO kiállításon. Ez egyértelműen bizonyítja, hogy valamitől nagyon különleges.

ProKnit technológia: A kabátot speciálisan nem szőtt, hanem kötött anyagból készítik. A várható terheléstől függően a kötést sűrűbben, vagy ritkábban végzik. Így szabályozva az ellenálló képességet és a légáteresztést. Az egyben történő kötésnek köszönhetően a szabás miatti hulladék képződést is jelentősen csökkenteni tudták.

Kényelem: A kötött anyagnak köszönhetően nagyon rugalmas az anyag elasztán használata nélkül. Ez biztosítja a szabad mozgást síelés, snowboardozás közben a hegyeken.

Vízállóság: A szellőzést biztosító helyeken is megtartja a szövet a vízállóságát. Ezt az outdoor termékek esetében az elsők között készül a Iceland ProKnit férfi technikai kabát PFC mentes vízhatlanságot biztosító membránnal.

Kopásállóság: A terhelésnek jobban kitett helyeken sűrűbb szövéssel készül, ezzel javítva a termék tartósságát. A vállakon, ahol a hátizsák pántja is fokozza a szövet terhelését, kiegészítő szilikon bevonatot is kapott a kabát.

Környezettudatosság: A fenntarthatóság jegyében a kabát 100% Greenplus & Bluesign tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított poliészterből készült.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
Az Iceland ProKnit férfi technikai kabát “Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Iceland ProKnit férfi technikai kabát R-PET membránja 20k/25k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a kabát 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 25000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy intenzív terhelés mellett is száraz maradsz.
Ezek a számok technikai kabátok között a csúcskategóriába tartoznak.
Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós PFC mentes vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét.
A kabát varrásait mindenhol ragasztással erősítették meg a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Extrém helyzetek különleges felszerelést igényelnek. Győzd le az elemeket, és élvezd a kihívást minden körülmény között!

Technikai paraméterek

3/10

5/10

7/10

10/10

Vékony

Nagyon meleg

10K

15K

20K

25K

10K

15K

20K

25K

További információk

Szín:

Sárga

Méret:

M, L, XL

Felhasznált anyagok:

100% Újrahasznosított Polyészter

Szabás:

Regular fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…