Julka hálós bevásárlózsák

890 Ft


Julka öko bevásárló zacskók - hagy a műanyag zacskót!


A Julka termékek az egyszer használatos műanyagokat hivatottak kiváltani, hogy segítsenek a hulladékmentes életmód felé vezető úton. Természetes anyagok használatával, illetve etikus magyarországi gyártással biztosítják, hogy minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma.

A Julka hálós bevásárlózsák egy pamut szütyő, egyoldali behúzóval.  A kimérős gyümölcs- és zöldségvásárlásnál a szupermarketekben és a piacon egyaránt alkalmazható. Áttetsző anyagának köszönhetően könnyen felismerhető a bele csomagolt termék. Anyagára jól ragad a vonalkódos matrica. Ezenkívül persze számtalan felhasználási lehetőséget kínál mint egy alternatíva a műanyag zacskókra. Életútja végén pedig komposztálható.

 

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

Etikus gyártás

Julka hálós bevásárlózsák
Julka hálós bevásárlózsák

Részletes leírás

Elgondolkoztál már rajta, hogy mennyi hulladékot termelünk nap, mint nap a legalapvetőbb tevékenységeinkkel? Nézzünk egy gyors munka utáni bevásárlást: veszel 3 kiflit, egy pár paradicsomot, meg egy uborkát. Semmi extra, de mégis 3 eldobható nejlon zacskót téptél le hozzá, amik fél óra múlva már teljesen feleslegessé válnak. Hazaérsz, kipakolsz és mehetnek is a kukába.

Nem került semmibe, ott van a boltban több tekercsnyi zacskó, annyit veszel belőle, amennyire csak szükséged van. A hatása azonban koránt sem annyira elhanyagolható, mint az elsőre tűnhet.

Nézzük mennyi műanyag hulladékot termelnek a kis-, közepes-, és nagypályás bevásárlók:

Kis bevásárló

0 zacskó
naponta
0 zacskó
hetente
0 zacskó
évente

Közepes bevásárló

0 zacskó
naponta
0 zacskó
hetente
0 zacskó
évente

Nagy bevásárló

0 zacskó
naponta
0 zacskó
hetente
0 zacskó
évente

Ehhez képest, ha tartasz mindig néhány hálós bevásárló zsákot és textilzsákot a táskádban, akkor nem jöhet olyan váratlan bevásárlás, amire ne lennél felkészülve. És ne feledd: nem arra van szükség, hogy néhány ember tökéletesen hulladékmentes életet éljen, hanem hogy sokan törekedjenek rá. 

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Alapanyag

Gyártó

Méret:

S, M

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Julka hálós bevásárló zsák fehér háttér
Julka hálós bevásárlózsák

890 Ft

890 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security