Ha 2023 12 20 -án délig elküldöd a megrendelésedet

Karácsonyig biztosan megérkezik az ajándékod!

Karlini sál – Barts

14990 Ft

A Karlini sál egy jól használható meleg és divatos darabja lesz a téli ruhatáradnak. A vastag kötésű, hosszú sál a legnagyobb hidegben is hű társad lesz.

A forma és a kényelem mellett azonban ne feledkezzünk el a környezetbarát, újrahasznosított poliészter anyagról sem, ami egy apró lépés a hideg teleink megőrzésében.

Cikkszám: 5824011 Kategóriák: , Címke:

Alapanyagok

55%

újrahasznosított PES Újrahasznosított PES

25%

Poliamid Poliamid

20%

Viszkóz Viszkóz

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

A Karlini sál bemutatása

A Karlini sál egy meleg és felelősségteljes választás télre.

Egy divatos és meleg sál nem csak a hideg ellen biztosít védelmet, de elegáns kiegészítőként is szolgálhat a ruhatáradban.

Kötött kivitel

Első ránézésre is egyedi megjelenést ad a sálnak a különleges nagy szemű kötésmintája. A két kellemes alapszín biztosítja, hogy Te is megtaláld a ruhatáradhoz illőt.

Meleg és puha

A könnyű és puha sál kellően hosszú, hogy bőségesen körülölelje a fázós nyakadat, akár többször is! Ha pedig nincs olyan hideg valamilyen egyedi megkötési móddal is kiemelheted a megjelenésedet.

Recycle Bottle

A fenntarthatóság jegyében

A Barts termékek egyre nagyobb számában jelenik meg valamilyen környezetbarát alapanyag. A Karlini sál esetében 55%-ban újrahasznosított poliészter használtak a fonál előállítása során

Ha a sálad mellé illő sapkát is keresel, javaslom, hogy nézd meg a Karlini sapkát is!  Kiváló környezetbarát együtteshez jutsz, amivel nem csak a füleidet óvod, de tettél egy apró lépést jövőnk védelmében is!

Szín:

Barna, Szürke

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security