Great női síkabát – Picture

74995 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Gyönyörű, letisztult, környezetbarát és hihetetlenül vízálló. Ha komolyan veszed a téli sportokat, nem szeretsz fázni és jól szeretnél kinézni, akkor megtaláltad amit keresel! További részletek lent.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Részletes leírás

Nőknek, akik komolyan veszik a sportokat! Ez az egy mondat tökéletesen jellemzi a Great női síkabátot. Az élénk, mégis nőies színek olyan technikai részletekkel párosulnak, amit az urak is megirigyelhetnek. A színek és a design első látásra megkapó, a mellrészt díszítő fenyőfa, és a szűkített derékrész pedig csak fokozza mindezt.

A kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, kellemes tapintású és véd a hideg széltől. Ennek ellenére kifelé tökéletesen szellőzik így melegebb időben sem okoz kényelmetlenséget. A szellőzésről továbbá gondoskodnak még a karok alatt elhelyezett cipzáras szellőzők is. A jobb alkaron síbérletnek kialakított zseb található. A kabát elején elhelyezett zsebek egyéb szükséges a kellékeknek biztosítanak helyet. Külön “kézmelegítő zseb” is helyet kapott, amit a felvonóban fogsz a legjobban szeretni.

A síkabát belseje tele van hasznos kiegészítőkkel. Találsz itt szemüvegtörlőt, és érintést érzékelő telefontokot is.Ezek rögzítve vannak a kabáthoz, hogy biztosan ne eshessenek ki a felvonóból. 10-ből 5-ös a kabát hőindexe, tehát bármilyen időjáráshoz tökéletes megfelelő, aláöltözettel vagy anélkül. A kabát mentes a Pofa és Pofs anyagoktól, és 41%-ban újrahasznosított poliészterből készül, így biztosítja, hogy ne csak szuper divatos hanem környezetbarátis legyen az új kedvenc síkabátod!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Grat női síkabát “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Great női síkabát DryPlay membránja 20k/15k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 15000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok technikai kabátok között is a felsőbb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásai mindenhol meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex 5/10
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

További információk

Szín:

Türkiz

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

41% újrahasznosított poliészter, 59% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Great női síkabát türkiz
Great női síkabát – Picture

74995 Ft

74995 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security