Madison 2 síkesztyű férfiaknak
Madison 2 síkesztyű

21715 Ft

21715 Ft

Opciók választása

Madison 2 síkesztyű

21715 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Madison 2 síkesztyű legegyszerűbben a következő 3 szóval jellemezhető: puha, meleg, strapabíró. Válassz egy, a kabátodhoz illő kesztyűt, és idén biztosan nem fázik a kezed.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

36%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

64%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Madison 2 síkesztyű részletes leírás

 A Madison 2 síkesztyű rendkívül könnyű, puha tapintatú. Különösen a belső bélés lágy tapintata jelzi: ebben jól érzi majd magát a kezed.  A tenyéri rész erős borítást kapott. Már a kialakítása sem az a szokványos, bumfordi. Ránézésre látszik, hogy könnyen foghatunk vele kisebb dolgokat is, és nem kell minden cipzár felhúzáshoz levenni.

Különlegesség még, hogy kesztyűk kéháti oldalán egy-egy cipzárral zárható kis zseb kapott helyet. Ebbe hasznos apróságokat rejthetsz. Például egy kis aprót, hogy a hüttében ne kelljen keresgetni. A síkesztyű egy hosszú gumírozitt pánttal a csuklóhoz rögzíthető, így nem kell attól tartanod, hogy kiesik a felvonóból, és kesztyű nélkül maradsz.  Ez a Picture-től megszokott ötletesség és a környezetbarát anyaghasználat az, ami kiemeli a Madison 2 síkesztyűt a szürke átlagból.

Válassz egy színt, és idén telén nem fog fázni a kezed, mi több, főúri kényelme lesz.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Madison 2 síkesztyű méretezéséért kattints ide!

További információk

Szín:

Fekete, Sötétkék, Narancssárga

Méret:

8 (S), 9 (M), 10 (L), 11 (XL)

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…