(Örök)zöld gondolkodás a fa alatt

Egyre szélesebb körben válik ismertté a biológusok, a vegánok, a környezetvédők, az ipari nagyhatalmak szén-dioxidmentes megmozdulásai révén a zöld gondolkodásmód. A zöld szemüvegen keresztül a legtöbben a fenntarthatóság, a klímaváltozás lassítása és a no waste szemléletre fókuszálnak, és ezt a hozzáállást mindenhová magukkal viszik.

Karácsonykor is gondolkodj környezettudatosan!

Egyre szélesebb körben válik ismertté a biológusok, a vegánok, a környezetvédők, az ipari nagyhatalmak szén-dioxidmentes megmozdulásai révén a zöld gondolkodásmód. A zöld szemüvegen keresztül a legtöbben a fenntarthatóság, a klímaváltozás lassítása és a no waste szemléletre fókuszálnak, és ezt a hozzáállást mindenhová magukkal viszik.

Van, aki még hezitál, van, aki még alig hallott a témáról. Mindenesetre felfoghatjuk akarácsonyi ajándékozást is egy lehetőségnek ahhoz, hogy ehetővé, ihatóvá, tapinthatóvá tegyük a változást a szeretteink körében.

Bárki örülhet a zöld ajándékoknak!

A barátaiddal sokat beszélgettek a témáról, a szüleidnek, a gyerekeidnek folyton elújságolod,mit olvastál a környezetvédelmi kezdeményezésekről, netán magad is szakmabeli vagy? Akkor itt az ideje az ajándékozásban is kifejezni a szándékaidat a bolygó megmentésével kapcsolatban.

Ha te nem, vagy nem olyan intenzíven foglalkozol ezzel a kérdéssel, de családtagjaid, az ismerőseid, a kollégáid, akiket karácsonykor meglepsz, nagyon is odavannak a témáért, akkor nekik is örömet szerzel, ha ebben a felfogásban választasz, készítesz nekik valamit. Mi is megmutatjuk, hogy a saját kínálatunkban milyen termékek örvendeztethetnek meg téged és a többieket karácsonykor.

Apróság, ami nagy tettekre késztet

Az urbansztyr , vagyis a hálós, környezetbarát bevásárlótáska remek meglepetés azoknak, akik már elzárkóznak a műanyag csomagolások mértéktelen vásárlásától, vagy azoknak, akik éppen ezért kezdenek majd tudatosabban viselkedni. Sokan vannak ugyanis, akiket érdekelne a téma, de még nem mertek belevágni!
 • URBANSTYR bevásárló hálós zsák Zero Waste almákkalURBANSTYR bevásárló hálós zsák Zero Waste 02

  URBANSZTYR – hálós ökozsák

  790 Ft890 Ft Opciók választása
  • Törlés
 • Fa MacBook borításFa MacBook borítás használat közben

  MacBook borítás

  • Törlés
 • Woodstache x Picture fa iPhone 7-8 tok Eco-LodgeWoodstache x Picture fa iPhone 7-8 tok Eco-Lodge oldalról

  Eco-Lodge iPhone tok

  9990 Ft11790 Ft Opciók választása
  • Törlés
 • Sherman bögre - fehérSherman bögre - fekete lifestyle

  Sherman bögre

  3720 Ft Kosárba teszem

Szintén unisex és minőségi termék az5000 Ft alatti kategóriábanarozsdamentesacél-bögre,ami hosszú időn át jószolgálatot tehet a gazdájának.Ha az illető sokat utazik,túrázik,szabadtéren dolgozik,vagy iskolába jár,mindenképp értékelni fogja ezt a megbízható darabot.A forró és hűsítő italok fogyasztása során hű társ és feliratával,retro hangulatával bármely korosztály kedvence lehet.Let the sunshine in!

Prémium kiegészítők,amiket nem lehet otthon felejteni

Mutatunk olyan kiegészítőket,amik hosszú távon jó szolgálatot tesznek a használóiknak,ráadásul olyan pozitív üzenetet képviselnek,amire nehéz lenne nemet mondani.Ilyenek például azApple telefontokok,amik a Woodstache márka Picture Organic Clothinggal közös kollekcióját erősítik.Fenntartható erdőgazdálkodások fáiból készülnek sok-sok szeretettel.Jó pont lehet azoknál,akik az egyedi tervezésre buknak,ugyanis a kínálatban nincs két egyforma erezetű tok,mivel mind valódi fából készülnek!

 • MyFox nyakmelegítő

  MyFox nyakmelegítő

 • Ale 2 női téli sapka

  Ale 2 téli sapka

 • Uncle szürke téli sapkaUncle sötétkék téli sapka

  Uncle téli sapka

  • Törlés

Az anyukák,a fázós ismerősök és a gyerekek kedvencei lehetnek asapikés anyakmelegítők,melyeket a biopamut és az odaadó gondoskodás szőnek össze komforttá és megbízhatósággá.A melegebb napokra pedig egystílusos pólólehet hasznos kellék,és nem csak a sportos ismerősöknek!

Ha van olyan ismerős,aki állandóan sportol,vízi sportokat űz,gyakran jár konditerembe,öltözőkben,sporttelepeken tölti a mindennapjait,akkor különösen értékes ajándék lehetszámára egychanger.Ez egy belebújós tetőtől talpig törölköző,ami melegen tart,és praktikusan át is öltözhetünk alatta két edzés között a vízparton is.

síelő kisgyerek

Indulhat a síelés és a téli sportok!

A hobby sportolók és a profi válogatott is megtalálja kínálatunkban azokat a könnyed,mégis strapabíró ruhadarabokat,melyek minden helyzetben a segítségére lesznek télvíz idején,vagy a jégpályán.Apulcsik,táskákolyan alapdarabok,melyek nélkülözhetetlenek a ruhatárból,különösen,ha síelni,hegyet mászni készülünk,vagy csak szeretnénk egy jó meleg,természetes anyagból készült darabot.

 • Original Anorak O'Neill Blue férfi technikai kabát elölről torzóOriginal Anorak O'Neill Blue férfi technikai kabát elölről teljes alakos

  O’Riginal Anorak férfi síkabát–O’Neill

  • Törlés
 • O'Neill Frozen Wave női Anorák újrahasznosított poliészterből előrölFrozen Wave női Anorák újrahasznosított poliészterből hátulról

  Frozen Wave női anorák–O’Neill

  • Törlés
 • Soavy leaf biopamut hátizsák drapp színbenSoavy leaf biopamut hátizsák hátulról

  Soavy Leaf hátizsák

 • Topo mintás snowboard bakancs és síbakancs táska - Picture-Organic-Clothing

  Síbakancs táska Picture

A síelés szerelmeseinek egyébként kiemelkedő minőséget biztosítanak a prémium termékek asínadrágok,síkabátokkínálatában,ahol a gyerkőcökre is gondoltunk!Ezzel a palettával bárkit elkápráztathatunk,nem kell aggódni amiatt,hogy pár hét múlva megunják,otthon felejtik.

Ajándékozni jó,és különösen jó akkor,ha közben a természetnek is visszaadunk valamit.Sokat tehetünk szeretteink egészségéért és jövőbemutató gondolkodásáért,ha mi magunk is ezt az örökzöld szemléletet helyezzük előtérbe.

És végül ne felejtsétek el alehető legkevesebb csomagolóanyagot használni,a nagy ajándékozások után pedig keletkezetthulladékot szelektíven gyűjteniés elhelyezni!

Szólj hozzá

2000 Ft ajándékba
Legközelebb
25%kedvezmény
Nagyon sajnáljuk
Ingyen szállítás
Ez szomorú
2000 Ft ajándékba
15%kedvezmény
Nincs szerencséd
25%
Hajaj!
15%kedvezmény
Adj esélyt Magadnaka nyerésre!

Add meg email címedet,és forgasd meg a szerencsekereket.Ezzel kedvezményeket nyerhetsz környezetbarát termékeinkhez!Földünk is és Te is csak nyerhetsz!

Játékszabályok:

 • Egy játék/játékos/nap
 • A csalásért kizárás jár
Malcare WordPress Security