Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

(Örök)zöld gondolkodás a fa alatt

Karácsonykor is gondolkodj környezettudatosan!

Egyre szélesebb körben válik ismertté a biológusok, a vegánok, a környezetvédők, az ipari nagyhatalmak szén-dioxidmentes megmozdulásai révén a zöld gondolkodásmód. A zöld szemüvegen keresztül a legtöbben a fenntarthatóság, a klímaváltozás lassítása és a no waste szemléletre fókuszálnak, és ezt a hozzáállást mindenhová magukkal viszik.

Van, aki még hezitál, van, aki még alig hallott a témáról. Mindenesetre felfoghatjuk a karácsonyi ajándékozást is egy lehetőségnek ahhoz, hogy ehetővé, ihatóvá, tapinthatóvá tegyük a változást a szeretteink körében.

Bárki örülhet a zöld ajándékoknak!

A barátaiddal sokat beszélgettek a témáról, a szüleidnek, a gyerekeidnek folyton elújságolod,mit olvastál a környezetvédelmi kezdeményezésekről, netán magad is szakmabeli vagy? Akkor itt az ideje az ajándékozásban is kifejezni a szándékaidat a bolygó megmentésével kapcsolatban.

Ha te nem, vagy nem olyan intenzíven foglalkozol ezzel a kérdéssel, de családtagjaid, az ismerőseid, a kollégáid, akiket karácsonykor meglepsz, nagyon is odavannak a témáért, akkor nekik is örömet szerzel, ha ebben a felfogásban választasz, készítesz nekik valamit. Mi is megmutatjuk, hogy a saját kínálatunkban milyen környezettudatos ajándékok örvendeztethetnek meg téged és a többieket karácsonykor.

Apróság, ami nagy tettekre késztet

Az urbansztyr , vagyis a hálós, környezetbarát bevásárlótáska remek meglepetés azoknak, akik már elzárkóznak a műanyag csomagolások mértéktelen vásárlásától, vagy azoknak, akik éppen ezért kezdenek majd tudatosabban viselkedni. Sokan vannak ugyanis, akiket érdekelne a téma, de még nem mertek belevágni!

Szintén unisex és minőségi termék az 5000 Ft alatti kategóriában a rozsdamentesacél-bögre, ami hosszú időn át jószolgálatot tehet a gazdájának. Ha az illető sokat utazik, túrázik, szabadtéren dolgozik, vagy iskolába jár, mindenképp értékelni fogja ezt a megbízható darabot. A forró és hűsítő italok fogyasztása során hű társ és feliratával, retro hangulatával bármely korosztály kedvence lehet. Let the sunshine in!

Prémium kiegészítők, amiket nem lehet otthon felejteni

Mutatunk olyan kiegészítőket, amik hosszú távon jó szolgálatot tesznek a használóiknak, ráadásul olyan pozitív üzenetet képviselnek, amire nehéz lenne nemet mondani. Ilyenek például az Apple telefontokok, amik a Woodstache márka Picture Organic Clothinggal közös kollekcióját erősítik. Fenntartható erdőgazdálkodások fáiból készülnek sok-sok szeretettel. Jó pont lehet azoknál, akik az egyedi tervezésre buknak, ugyanis a kínálatban nincs két egyforma erezetű tok, mivel mind valódi fából készülnek!

Az anyukák, a fázós ismerősök és a gyerekek kedvencei lehetnek a sapik és a nyakmelegítők, melyeket a biopamut és az odaadó gondoskodás szőnek össze komforttá és megbízhatósággá. A melegebb napokra pedig egy stílusos póló lehet hasznos kellék, és nem csak a sportos ismerősöknek!

Ha van olyan ismerős, aki állandóan sportol, vízi sportokat űz, gyakran jár konditerembe, öltözőkben, sporttelepeken tölti a mindennapjait, akkor különösen értékes ajándék lehet számára egy changer. Ez egy belebújós tetőtől talpig törölköző, ami melegen tart, és praktikusan át is öltözhetünk alatta két edzés között a vízparton is.

Környezettudatos ajándékok idén Karácsonyra

Indulhat a síelés és a téli sportok!

A hobby sportolók és a profi válogatott is megtalálja kínálatunkban azokat a könnyed, mégis strapabíró ruhadarabokat, melyek minden helyzetben a segítségére lesznek télvíz idején, vagy a jégpályán. A pulcsik, táskák olyan alapdarabok, melyek nélkülözhetetlenek a ruhatárból, különösen, ha síelni, hegyet mászni készülünk, vagy csak szeretnénk egy jó meleg, természetes anyagból készült darabot.

A síelés szerelmeseinek egyébként kiemelkedő minőséget biztosítanak a prémium termékek a sínadrágok, síkabátok kínálatában, ahol a gyerkőcökre is gondoltunk! Ezzel a palettával bárkit elkápráztathatunk, nem kell aggódni amiatt, hogy pár hét múlva megunják, otthon felejtik.

Ajándékozni jó, és különösen jó akkor, ha közben a természetnek is visszaadunk valamit. Sokat tehetünk szeretteink egészségéért és jövőbemutató gondolkodásáért, ha mi magunk is ezt az örökzöld szemléletet helyezzük előtérbe.

És végül ne felejtsétek el a lehető legkevesebb csomagolóanyagot használni, a nagy ajándékozások után pedig keletkezett hulladékot szelektíven gyűjteni és elhelyezni!

Tetszett? Oszd meg barátaiddal is!

Szólj hozzá

Malcare WordPress Security