Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Mineral női síkabát – Picture

61995 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Egy csipetnyi rafinéria, és az eredmény összehasonlíthatatlan. A geometrikus mintázattal feldobott Mineral női síkabát a viselőjét is különlegessé teszi.  Tekerj lejjebb a részletekért!

Cikkszám: WVT101 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , , ,

Alapanyagok

45%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

55%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Mineral női síkabát részletes leírás

A divat olyan mint a konyhaművészet. Egy csipetnyi fűszer megbolondítja a főztödet. A Mineral női síkabát különleges geometrikus mintája pedig különleges kinézetet ad a kabátnak, és viselőjének. Ha szereted az átlag feletti minőséget és az egyedi külsőt, akkor biztosan imádni fogod! Síeléshez és boardozáshoz is tökéletes választás!

Tudom, hogy sokszor fontosabb a kabát kinézete, mint a technikai jellemzők. Mégis jó ha tudod, hogy a kabát átlagon felüli vízállóságának köszönhetően, tartós havazás, vagy esős sínap után sem lesz vizes a kabát alatti ruházat. Ezért nem kell idő előtt abbahagynod a síelést megfázás miatt.

A kellemes színek és a praktikus részletek mellett arról se feledkezzünk meg, hogy az Mineral női síkabát környezetbarát, újrahasznosított poliészter felhasználásával készült, PFC mentes vízlepergető réteggel, így nem csak Te jársz jó vele, de a természet is.

A Mineral női síkabát “Regular fit” szabású.

További technikai részletek

A Mineral női síkabát DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok tudatában biztonságban érezheted magad síelés – boardozás közben. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C0-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy teljesen PFC mentes, azaz nem tartalmaz egészségre és környezetre ártalmas vegyületeket.

A kabát varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok pedig el vannak rejtve, hogy ott se juthasson be nedvesség. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

 

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Szín:

Korall

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

45% újrahasznosított poliészter, 55% poliészter

Szabás:

Regular

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security