Mineral női síkabát – Picture

61995 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Egy csipetnyi rafinéria, és az eredmény összehasonlíthatatlan. A geometrikus mintázattal feldobott Mineral női síkabát a viselőjét is különlegessé teszi.  Tekerj lejjebb a részletekért!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

PFC mentes impregnálás

Újrahasznosított

Etikus

Mineral női síkabát – Picture
Mineral női síkabát – Picture

Részletes leírás

A divat olyan mint a konyhaművészet. Egy csipetnyi fűszer megbolondítja a főztödet. A Mineral női síkabát különleges geometrikus mintája pedig különleges kinézetet ad a kabátnak, és viselőjének. Ha szereted az átlag feletti minőséget és az egyedi külsőt, akkor biztosan imádni fogod! Síeléshez és boardozáshoz is tökéletes választás!

Tudom, hogy sokszor fontosabb a kabát kinézete, mint a technikai jellemzők. Mégis jó ha tudod, hogy a kabát átlagon felüli vízállóságának köszönhetően, tartós havazás, vagy esős sínap után sem lesz vizes a kabát alatti ruházat. Ezért nem kell idő előtt abbahagynod a síelést megfázás miatt.

A kellemes színek és a praktikus részletek mellett arról se feledkezzünk meg, hogy az Mineral női síkabát környezetbarát, újrahasznosított poliészter felhasználásával készült, PFC mentes vízlepergető réteggel, így nem csak Te jársz jó vele, de a természet is. 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Mineral női síkabát “Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

 

További technikai részletek

A Mineral női síkabát DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok tudatában biztonságban érezheted magad síelés – boardozás közben. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C0-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy teljesen PFC mentes, azaz nem tartalmaz egészségre és környezetre ártalmas vegyületeket.

A kabát varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok pedig el vannak rejtve, hogy ott se juthasson be nedvesség. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

 

Technikai paraméterek

Hőindex 7/10
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

További információk

Szín:

Korall

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

45% újrahasznosított poliészter, 55% poliészter

Szabás:

Regular

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Mineral női síkabát
Mineral női síkabát – Picture

61995 Ft

61995 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security