Slany női sínadrág – Picture

58990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Slanny női sínadrág hű társad lesz Neked és Apply síkabátodnak síelés-snowboardozás közben! Anyagában és kivitelezésében is prémium minőségű darab, tele szerethető részletekkel!  Egyedi, divatos, és hűségesen véd Téged és a környezetünket is az újrahasznosított poliészter alapanyagának köszönhetően.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Slany női sínadrág – Picture
Slany női sínadrág – Picture

Részletes leírás

Bő, kényelmes, divatos és kellemes meleg! Ezek a Slany női sínadrág legfontosabb tulajdonságai. A tartós vízállóréteg, a két szellőző és a nagy zsebek kifejezetten kényelmessé teszik a viselését. A megkötő a derékrészen pedig garantálja, hogy biztosan a helyén maradjon a nadrág. A bő szabás miatt síelőknek és boardosoknak is tökéletes választás.

A technikai nadrágon szolid bőr díszítések vannak, amik az Apply női síkabáthoz tökéletesen harmonizálnak.

7/10-es hő indexű a nadrág, ami hűvösebb napokon is megfelelő “melegséget” biztosít. Intenzív mozgás során kinyithatod a “szellőzőket”.  10K/10K DryPlay réteg véd a külső nedvességtől, mindeközben megfelelő szellőzést biztosít. A Slany női sínadrág további alapfelszereltsége: hófogó a sínadrág szárában és gumis derék rész. Mindennel fel van szerelve, ami biztosítja, hogy tökéletesen teljen a téli kikapcsolódás!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Slany női sínadrág “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Slany sínadrág Dry-Play membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a nadrág 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok garantálják, a mindig száraz és komfortos érzést. Az erős membrán mellett a sínadrág anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és még a környezetbe is kiszivárognak.

A sínadrág varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet. Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Véd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex 7/10
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

További információk

Szín:

Sötétkék

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

46% újrahasznosított poliészter, 54% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92 kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Slany női sínadrág - snowboard nadrág - Picture Organic Clothing
Slany női sínadrág – Picture

58990 Ft

58990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security