Woodstache x Picture fa iPhone tok 6-6s tok Moose
Moose iPhone tok

9990 Ft11790 Ft

9990 Ft11790 Ft

Opciók választása

Moose iPhone tok

9990 Ft11790 Ft

Az Apple tervezői mindig kitesznek magukért, így a termékeik designjába nehéz lenne belekötni. Így van ez a telefonokkal is, így az iPhone-ok szépségét nem szeretné senki elrejteni egy csúnya tokba. Védelemre azonban sokaknak szükség van, így nem mindenkinek megoldás, hogy tok nélkül használja az iPhone-t.

Nekik segít a Picture és a Woodstache közreműködéséből született iPhone tok sorozat, ami egyedivé teszi a telefont, miközben kiváló védelmet is biztosít.

A cseresznyefa borítás erezete minden tokon teljesen egyedi, a lézerrel gravírozott minta pedig igazi remekmű.

Cikkszám: WPMoose Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Alapanyagok

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

10 fát ültetsz

Fenntartható erdőgazdálodásból

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

iPhone tok leírása

A Picture Organic Clothing tervezői által megálmodott design találkozott a Woodstache hatalmas famegmunkálásban és iPhone tokokban szerzett tapasztalatával. Ennek a közreműködésnek lett az eredménye ez az igazán különleges telefontok sorozat, aminek ez egyik eleme a Moose iPhone tok.

A tok az iPhone különböző generációira szabott változatát is megtalálod nálunk, de az alap ugyan az. Kiváló minőségű cseresznyefába hihetetlen precizitással belemart fantasztikus grafika. Biztos lehetsz benne, hogy a fa egyedi erezetének köszönhetően nincs belőle két egyforma darab! A jávorszarvasos minta pedig egyszerűen tökéletes.

A polikarbonát perem igazán puha, minőségi tapintású, miközben kiváló védelmet nyújt az iPhone-od számára. A felhasznált faanyag pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származik.

További információk

Szín:

Cseresznyefa

Gyártó

Méret:

iPhone 5/5s/5SE, iPhone 6/6s, iPhone 7/8

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security