Bambi póló

9990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


A Bambi Póló a Picture Organic Clothing nemrég elindított Dad & Son kollekciójának része. Az organikus pamutból készült póló mintája is az apa-fiú kapcsolatot mutatja, az állatvilágból vett példán keresztül. Egyszerű, de mégis megragadó a design.

És most őszintén, ki ne szeretne “Bambival” a pólóján megjelenni? Válassz te is környezetbarát és etikus biopamut pólót!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Biopamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Bambi póló részletes leírása

A Bambi póló az idén indított Dad & Son kollekció egyik legjobban sikerült darabja. Jeremy (a Picture társ-alapítója és designere) a hasonlóan kreatív, építészként dolgozó édesapjával közösen tervezte. A többi Picture Organic Clothing termékhez képest kicsit kevesebb színnel, egészen letisztult mintával készül, és természetesen 100%-ban a GOTS által tanúsított, organikus pamutot használnak hozzá.

De persze mivel ez egy Picture termék, van benne egy kis csavar. A póló anyaga nagyon apró, kék mintával készül, így csak távolról látszik “sima fehér” pólónak.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Bambi biopamut férfi póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

S, M, L, XL

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…