MyNature nyakmelegítő

6990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A MyNature nyakmelegítő gyönyörű színeivel és kiváló tudásával fogja belopni magát a szívedbe. A körsál egy csodásan zöld erdei ösvényt ábrázol. Ezzel is utalva a márka természetközeli-zöld szemléletére

Szerezd be még ma, és dobd fel vele a szettedet!

1 készleten

Leírás

Alapanyagok

0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Etikus

MyNature nyakmelegítő
MyNature nyakmelegítő

Részletes leírás

Édesanyák és nagymamák kedvenc mondata a hideg téli napokon: “Jaj, már megint kint van a nyakad!”. Ismerős? A Picture Organic Clothing nyakmelegítőivel garantáltan nem fogod többször hallani.

A MyNature nyakmelegítő A tavaszi, nyári erdőt juttatja eszünkbe mielőtt felvesszük. És az út amin nekünk is haladnunk kell, ha tenni szeretnénk valamit földünk megóvásáért. Sál helyett utcára is tökéletes, hiszen nagyon kellemes, belül puha, de igazán a természetben lehet kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. Vastag anyagának köszönhetően a széltől és a nedvességtől is kiválóan véd, miközben megfelelően szellőzik a Dri-Fit technológiának köszönhetően.

A MyNature nyakmelegítő kellemes élénk zöld színe egy fekete kabát remek kiegészítőjévé teszi. Szerezd be, mielőtt elfogyna!

 

A Picture Organic Clothing nyakmelegítői egyetlen méretben készülnek, melyek rugalmas anyaguknak köszönhetően mindenki nyakát jó melegen tartják. Jó hír tehát, hogy a méret kiválasztásánál nem kell sokáig gondolkozni, a megfelelő szín viszont már komolyabb fejtörést okozhat…

További információk

Szín:

Erdei ösvény

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Érdekelhetnek még…

2000 Ft ajándékba
Legközelebb
25% kedvezmény
Nagyon sajnáljuk
Ingyen szállítás
Ez szomorú
2000 Ft ajándékba
15% kedvezmény
Nincs szerencséd
25%
Hajaj!
15% kedvezmény
Adj esélyt Magadnak a nyerésre!

Add meg email címedet, és forgasd meg a szerencsekereket. Ezzel kedvezményeket nyerhetsz környezetbarát termékeinkhez! Földünk is és Te is csak nyerhetsz!

Játékszabályok:

  • Egy játék / játékos / nap
  • A csalásért kizárás jár
Malcare WordPress Security