Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Nova 2 sínadrág – Picture

67990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Rövid leírás

Prémium minőségű technikai nadrág vidám színekkel és környezetbarát megoldásokkal. Síeléshez és boardozáshoz is felelősségteljes döntés, ha ezt választod. Nova 2 sínadrág érted és a földünkért!

További információkért görgess lentebb!

Cikkszám: MPT062 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

64%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

36%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Nova 2 sínadrág részletes leírás

A Nova 2 sínadrág egyszerre ötvözi magában a magas szintű technikai megoldásokat és a vidám-színes formavilágot. A legjobban talán a Gradient síkabáthoz illik, de más kabáttal is kiváló szettet alkothat.

A Picture termékektől megszokhattuk, hogy az egyedi design és a minőségi megvalósítás környezetbarát megoldásokkal párosul. Ennek köszönhetően felelősségteljes döntés az újrahasznosított poliészter felhasználásával készülő Nova technikai nadrág.

Szerintünk nagyon fontos, hogy síeléskor vagy snowboardozáskor a nadrág is legalább olyan technikai szintű legyen, mint a kabát. Ez azért van így, mert sokkal nagyobb megterhelésnek kell ellenállnia. Gondolj csak bele, ha ráülsz egy havas felvonóra a hó szép lassan elolvad alattad, de azt senki nem szeretné, hogy a nedvesség átjusson a nadrágon…

A leírás végére hagytuk a nekünk legjobban tetsző részletet. Ez pedig az, hogy a nadrág sarokrészét a zsebeden keresztül felhúzhatod, hogy ne legyen sáros a parkolóban, és ne is taposd le.

A férfi Nova 2 sínadrág “Regular fit” szabású.

További technikai részletek

A Nova 2 sínadrág R-PET membránja 20k/15k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a nadrág 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 15000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok technikai ruhák között is a felsőbb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a sínadrág anyagát tartós vízlepergető réteggel kezelvték, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg a 2017-es szezontól minden nadrág esetében PFC mentes. A Picture Organic Clothing  a legelsők között készítette el teljes kollekcióját ezzel az új bevonattal!

A sínadrág varrásait mindenhol ragasztással is megerősítették a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Véd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
5/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

20K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Szín:

Narancssárga

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Szabás:

Regular

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security