Laice női pulóver

29990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Hűvösebb napokra a tökéletes társ a Laice női pulóver, bármelyik színt is válaszd. A hihetetlenül puha pamut melegen tart, a csipkés betétek pedig gondoskodnak róla, hogy az őszi napokon is stílusos maradj, nem is beszélve a fa gombokról az ujjakon és a zsebeknél.

 

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut
0%
Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Laice női pulóver
Laice női pulóver

Laice női pulóver részletes leírás

Egyszerűen imádjuk ezt a pulóvert! Puha, kényelmes és nagyon szép! Az apró részletek teszik tökéletessé, a csipkés folt a könyökrészeken és az ugyan olyan csipkés borítású kapucni belsőSportos, ezektől mégis elegáns lesz a Laice pulcsi.

Ezen kívül a nyaki része sem szokványos, a két anyag egymás felé hajlik a megkötő színe pedig pontosan illeszkedik a csipkékéhez. Ha ez nem lenne elég, a pulcsi elkészítése teljesen környezetbarát, és a “Organic Exchange” által tanúsított organikus pamutból készül. Neked milyen jön be jobban a bordó vagy a szürke?

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Laice női pulóver “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Burgundi, Szürke

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

70% "Organic Exchange" által tanúsított organikus pamut, 30 % újrahasznosított poliészter.

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,87 kg. Ez 1,4 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 67%-a.

Szabás:

Fashion fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Laice női pulóver kapucnival burgundi - Picture Organic Clothing
Laice női pulóver

29990 Ft

29990 Ft

Opciók választása