Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Apply női síkabát – Picture

77990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Nem megszokott stílus és tervezés! Élénk színek, diszkrét kiegészítők! Ez mind igaz az Apply női síkabátra. Az újrahasznosított poliészterből készült kabát csodás technikai adottságainak hála semmilyen helyzetben nem hagy cserben. Tekerj lejjebb a részletekért!

Cikkszám: WVT070 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , ,

Alapanyagok

46%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

54%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Apply női síkabát részletes leírás

Egy sí/snowboard kabát laza csajoknak! Nem jön be a klasszikus síkabát szabása? Esetleg valami olyanra vágysz, amiből biztos nem lóg ki a derekad és egy kicsit lazább a megszokotthoz képest? Akkor Apply kabátot, akkor biztosan imádni fogod! Síeléshez és boardozáshoz is tökéletes választás!

szabása hosszabb, mint a hagyományos kabátoké és kicsit bővebb is. Hátul egészen combig leér, így, ha kedved támad leülni a hóban, nem kell félned, hogy megfázol. Ezen eddig nem hangzott túl nőiesen, de nem kell félned! A kabát vidám színvilága és a kiegészítők nem hagynak kétséget maga után, hogy kiknek lett tervezve. A barna műszőrme, a könyökfolt és a zsebek díszítése tökéletesen harmonizál a kabát élénk színeivel és szokatlan stílusával. Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor a zsebekre rejtett vízálló telefontok és a szemüvegtörlő újabb kellemes meglepetésekkel szolgál.

A szeretni-való design és a praktikus részletek mellett arról se feledkezzünk meg, hogy az Apply női technikai kabát környezetbarát, újrahasznosított poliészter felhasználásával készül, így nem csak Te jársz jó vele, de a természet is. Neked melyik szín jön be?

Az Apply női síkabát “Medium fit” szabású.

További technikai részletek

Az Apply síkabát DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok tudatában biztonságban érezheted magad síelés – boardozás közben. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok pedig el vannak rejtve, hogy ott se juthasson be nedvesség. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Méret:

XS, S, M, L

Szín:

Kék, Rózsaszín

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security