Parker gyerek póló

8370 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Az első Magyarországon kapható fenyőfás termék gyerekeknek.  A Dad & Son kollekció darabja a Parker gyerek póló. Ennek megfelelően egy művészien elkészített gördeszkarajzot visel a mellrészen. Nem lehet elég korán kezdeni gyerekünk környezettudatosságának megalapozását.

A Roaden póló kistestvére.  Apa és fia egyforma pólóban 🙂 . Abszolút illik a kollekció nevéhez.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Parker gyerek póló
Parker gyerek póló

Részletes leírás

A Parker gyerek póló a Picture Organi Clothing Dad & Son kollekciójának gyerekek részére készült eleme. Ez a vonal a márkán belül azért különleges, mert az egyik alapító, Jeremy, és édesapja együtt tervezik minden darabját, így ez a póló is az ő munkájuk gyümölcse. A kollekció darabjaira az egyszerűbb, és egyszerre szinte művészi design jellemző. A lényeg a részletekben rejlik!

A Parker gyerek póló tökéletesen illik a Dad & Son kollekcióba aprólékos mintájával, és laza szabásával. Nagy testvérétől a Roaden pólótól csak színeiben tér el. Az alapanyag pedig GOTS által tanúsított organikus pamut, nagyon finom, puha tapintattal. Ahogyan azt már a Picture-től megszokhattuk.

Miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

Fantasztikusan puha tapintatúak.  A színei nagyon kellemesek, és víz alapú festéket használnak hozzájuk. A pamut alapanyag termesztése során nem használnak szintetikus vegyszereket. Ezért azok maradványa sem található meg a pamutban.

De a számodra fontos végeredmény:  Amikor ezt a pólót használod, biztosan semmilyen mérgező anyaggal nem találkozik a bőröd. Ezzel is csökkentve a ma már népbetegségnek számító bőrallergiás betegség (ekcéma) kialakulásának esélyét.

Védd meg magad, és gyerekedet! Érezzétek jól magatokat a bőrötökben, és óvjuk együtt gyerekeink jövőjét!

 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Parker organikus pamut gyerek póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér, Kék

Méret:

8 év, 10 év, 12 év, 14 év

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Szabás:

Médium Fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Parker fiú póló sötétkék színben_gördeszkával
Parker gyerek póló

8370 Ft

8370 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security