Pretty síkesztyű kivételes hölgyeknek
Pretty síkesztyű

19990 Ft

19990 Ft

Opciók választása

Pretty síkesztyű

19990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Pretty síkesztyű remek kiegészítője sífelszerelésének Anyagában, kivitelezésében csúcsminőséggel örvendezteti meg használóját. Strapabíró, könnyű és meleg. Védje kezét, hogy kézbe tudja venni ügyeit! Védje környezetünket, hogy gyermekeit (unokáit) is megtaníthassa síelni itt Európában!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

64%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

36%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

Squad sínadrág tökéletes kiegészítője a Pretty síkesztyű. Tökéletes az összhang a mintázatukban, minőségükben és különlegességükben.  A tenyéri részen erős, ellenálló gumírozott vászon, a kézháti oldalon pedig vízzáró réteggel ellátott, melegen bélelt rész található. Ebben a kesztyűben is megtalálható az a gumírozott csukló gumi, ami biztosítja, hogy a kesztyű mindig kéznél legyen.  A jó kinézet titka  a havas lejtőkön: Picture.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Pretty síkesztyű méretezéséért kattints ide!

További információk

Szín:

Kék

Méret:

M, L

Felhasznált anyagok:

64% újrahasznosított poliészter, 36% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,49 kg. Ez 0,3 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 62%-a.

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security