Pretty síkesztyű

19990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Pretty síkesztyű  remek kiegészítője sífelszerelésének Anyagában, kivitelezésében csúcsminőséggel örvendezteti meg használóját. Strapabíró, könnyű és meleg. Védje kezét, hogy kézbe tudja venni ügyeit! Védje környezetünket, hogy gyermekeit (unokáit) is megtaníthassa síelni itt Európában!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Pretty síkesztyű
Pretty síkesztyű

Részletes leírás

Squad sínadrág tökéletes kiegészítője a Pretty síkesztyű. Tökéletes az összhang a mintázatukban, minőségükben és különlegességükben.  A tenyéri részen erős, ellenálló gumírozott vászon, a kézháti oldalon pedig vízzáró réteggel ellátott, melegen bélelt rész található. Ebben a kesztyűben is megtalálható az a gumírozott csukló gumi, ami biztosítja, hogy a kesztyű mindig kéznél legyen.  A jó kinézet titka  a havas lejtőkön: Picture.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Pretty síkesztyű méretezéséért kattints ide!

További információk

Szín:

Kék

Méret:

M, L

Felhasznált anyagok:

64% újrahasznosított poliészter, 36% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,49 kg. Ez 0,3 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 62%-a.

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…

2000 Ft ajándékba
Legközelebb
25% kedvezmény
Nagyon sajnáljuk
Ingyen szállítás
Ez szomorú
2000 Ft ajándékba
15% kedvezmény
Nincs szerencséd
25%
Hajaj!
15% kedvezmény
Adj esélyt Magadnak a nyerésre!

Add meg email címedet, és forgasd meg a szerencsekereket. Ezzel kedvezményeket nyerhetsz környezetbarát termékeinkhez! Földünk is és Te is csak nyerhetsz!

Játékszabályok:

  • Egy játék / játékos / nap
  • A csalásért kizárás jár
Malcare WordPress Security