Squad női sínadrág – Picture

58590 Ft

Rövid leírás

A Squad női sínadrág  remek társa lesz Önnek és May síkabátjának síelései során! Anyagában, kivitelezésében csúcsminőséggel örvendezteti meg viselőjét.  Egyedi, divatos, és hűségesen védi tulajdonosát  és környezetünket.

 

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Újrahasznosított poliészter

68%

Poliészter

32%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Squad női sínadrág – Picture
Squad női sínadrág – Picture

Részletes leírás

A Squad női sínadrág hasznos társa lesz az idei síszabadságán. A kellemes tapintatú nadrág belső bélése egy különlegesen puha, vékony polár szerű anyag, ami biztosítja a hővédelmet. A sötétkék nadrágon a szolid virágos díszítések nagyon látványosak. A teljes kép persze majd akkor áll össze, ha a hozzá készült kesztyű is jelen van. Mindenféle téli sportra alkalmas a hógolyózástól a síelésig, hóember építéstől a snowboardozásig.

Válassz mellé egy környezetbarát síkabátot kínálatunkból, és érezd magad jól egyedi felszerelésedben!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Squad női sínadrág “ Mediumfit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Squad sínadrág Dry-Play membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a nadrág 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok garantálják, a mindig száraz és komfortos érzést. Az erős membrán mellett a sínadrág anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és még a környezetbe is kiszivárognak.

A sínadrág varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet. Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Véd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

3/10

5/10

7/10

10/10

Vékony

Nagyon meleg

10K

15K

20K

25K

10K

15K

20K

25K

További információk

Szín:

Kék

Méret:

S, M, L

Felhasznált anyagok:

68% újrahasznosított poliészter, 32% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 3,31 kg. Ez 0,9 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 78%-a.

Szabás:

Medium

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…