Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Squad női sínadrág – Picture

58590 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Squad női sínadrág  remek társa lesz Önnek és May síkabátjának síelései során! Anyagában, kivitelezésében csúcsminőséggel örvendezteti meg viselőjét.  Egyedi, divatos, és hűségesen védi tulajdonosát  és környezetünket.

Cikkszám: WPT023 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Alapanyagok

68%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

32%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

A Squad női sínadrág hasznos társa lesz az idei síszabadságán. A kellemes tapintatú nadrág belső bélése egy különlegesen puha, vékony polár szerű anyag, ami biztosítja a hővédelmet. A sötétkék nadrágon a szolid virágos díszítések nagyon látványosak. A teljes kép persze majd akkor áll össze, ha a hozzá készült kesztyű is jelen van. Mindenféle téli sportra alkalmas a hógolyózástól a síelésig, hóember építéstől a snowboardozásig.

Válassz mellé egy környezetbarát síkabátot kínálatunkból, és érezd magad jól egyedi felszerelésedben!

A Squad női sínadrág “ Mediumfit” szabású.

 

További technikai részletek

A Squad sínadrág Dry-Play membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a nadrág 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok garantálják, a mindig száraz és komfortos érzést. Az erős membrán mellett a sínadrág anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és még a környezetbe is kiszivárognak.

A sínadrág varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet. Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Véd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Szín:

Kék

Méret:

S, M, L

Felhasznált anyagok:

68% újrahasznosított poliészter, 32% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 3,31 kg. Ez 0,9 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 78%-a.

Szabás:

Medium

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security