Recycled póló

9990 Ft

Rövid leírás


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


A puha, organikus pamutból készült Recycled póló igazi nyárias hangulatot idéz. A mellkason található recycle jel pedig abszolút figyelem felkeltő a mozaikos mintázatának köszönhetően.

Legyél büszke rá, hogy teszel a környezetért, és mutasd meg másoknak is ezzel a király pólóval!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Részletes leírás

A Recycled póló igazán különleges darab. Hiszen amellett, hogy a mintája az újrahasznosításra és a környezetvédelemre hívja fel a figyelmet, maga a póló is a környezetbarát felfogásban készült.

Ez több részletben is megnyilvánul. Egyrészt az alapanyag megfestéséhez víz alapú festéket használnak, ami nem csak környezetbarát, hanem egészségesebb is. Másrészt maga az alapanyag is különleges:

A Picture Organic Clothing pólók 100%-ban GOTS által tanúsított organikus pamutból készülnek, ami a világ vezető, organikus pamuttal foglalkozó szervezete.

Miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

Több oka is van. Egyrészt a gyapot termesztéséhez nem használnak szintetikus permetszereket, így a végtermék viselése is egészségesebb lesz, és a gyapotföldeket sem szipolyozzák ki. Emellett a feldolgozás során is környezetbarát módszereket alkalmaznak, miközben szigorú szociális kritériumokat állítanak a gyárakkal szemben, a munkások védelme és életkörülményeik javítása érdekében.

A Picture Organic Clothing által gyártott organikus pamut termékek választásával, így nem csak a saját egészségedre leszel jó hatással, de a környezetet is kíméled. Miközben jól is nézel ki!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Recycled póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sárga

Méret:

S, M, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Picture Organic Clothing - Recycled póló
Recycled póló

9990 Ft

9990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security