Runaway póló

6494 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Runaway póló a Picture márka eredeti bázisát szólítja meg. A síelőket és a boardosokat, hiszen a mintája egy felvonót ábrázol. Biztos vagyok benne, hogy ha neked is az év csúcspontja a síelés/snowboardozás, akkor kellemes érzéseket kelt benned ez az egyszerű, de megragadó design.

A különleges design mellett a megszokott minőség, és környezetbarát anyaghasználat változatlan, így a Runaway póló is 100%-ban organikus pamutból készül.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

A Runaway póló egyszerű, de annál szerethetőbb mintával érkezett meg a síszezon előtt. A hihetetlenül puha, organikus pamut pólón kifejezetten jól mutat a sífelvonó, amit “The show must go on”, azaz “A show-nak folytatódnia kell” szöveg koronáz meg.

Miért jó neked, ha biopamut pólót választasz?

A kérdésre nem lehet egy szóval válaszolni. Több előnye is van. Először is vegyszertől mentes a gyapot termesztése, ami a környezetnek és a bőrödnek is előnyös. Emellett a munkások érdekeit szem előtt tartó gyárakban készül a Runaway póló. Biztos lehetsz benne, hogy nem alkalmaznak gyermekmunkát, és nem zsigerelik ki a pólódon dolgozó munkásokat.

Válaszd te is ezt az ötletes és környezetbarát pólót. Tűnj ki a tömegből, és vállalj felelősséget a jövőnkért!

Runaway póló méretezése

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Runaway póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Zöld

Méret:

S, M, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

férfi Runaway póló zöld
Runaway póló

6494 Ft

6494 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security