Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Hetis pulóver

25990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Egyedi megjelenés és értékes tartalom. Ezekkel a szavakkal lehet a legjobban jellemezni a Hetis kapucnis pulóvert.

A fenyőfás design környezetbarát anyagokkal és kiváló minőséggel párosul. Ezeknek köszönhetően lesz a kedvenc bebújós pulcsid a Hetis. Neked is bejön? Válassz színt és tartozz egy felelősségteljes csapathoz!

Cikkszám: MSW102 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Alapanyagok

70%

organikus pamut Organikus pamut

30%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Hetis pulóver részletes leírás

A Hetis pulóver a kollekció egyik legkülönlegesebb férfi pulcsija. A Picture fenyőfás logóját kifejezetten jó érzékkel tették még egyedibbé.

A fenyőerdő, és a fenyőfás logó is arra utal, hogy egy természetközeli kapucnis pulóverrel állunk szemben. Ez meg is valósul az alapanyagként szolgáló organikus pamutnak és újrahasznosított poliészternek köszönhetően. Ezeknek, és a szociális szempontból is ellenőrzött gyártásnak köszönhetően felelősségteljes választás a Hetis pulóver.

Az értékes tartalom ennek megfelelő külsőt kapott. Az erdő pont annyit takar ki a nagy logóból, hogy az összkép tökéletes legyen. Nagyon megragadó designt sikerült rajzolni a francia tervezőknek.

Ha te is szeretnél kitűnni a tömegből, és egy különleges, felelősségteljes társasághoz tartozni, akkor itt a lehetőség! Válaszd ki a kedvenc színedet, és hordd büszkén a Picture Organic Clothing pulcsidat. Idén telén biztosan nem fogsz fázni!

A bebújós Hetis pulóver “Medium fit” szabású.

Méret:

S, M, L, XL

Szín:

Fekete, Kék

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,87 kg. Ez 1,4 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 67%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

,

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security