Hetis pulóver

25990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Egyedi megjelenés és értékes tartalom. Ezekkel a szavakkal lehet a legjobban jellemezni a Hetis kapucnis pulóvert.

A fenyőfás design környezetbarát anyagokkal és kiváló minőséggel párosul. Ezeknek köszönhetően lesz a kedvenc bebújós pulcsid a Hetis. Neked is bejön? Válassz színt és tartozz egy felelősségteljes csapathoz!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut
0%
Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Részletes leírás

A Hetis pulóver a kollekció egyik legkülönlegesebb férfi pulcsija. A Picture fenyőfás logóját kifejezetten jó érzékkel tették még egyedibbé.

A fenyőerdő, és a fenyőfás logó is arra utal, hogy egy természetközeli kapucnis pulóverrel állunk szemben. Ez meg is valósul az alapanyagként szolgáló organikus pamutnak és újrahasznosított poliészternek köszönhetően. Ezeknek, és a szociális szempontból is ellenőrzött gyártásnak köszönhetően felelősségteljes választás a Hetis pulóver.

Az értékes tartalom ennek megfelelő külsőt kapott. Az erdő pont annyit takar ki a nagy logóból, hogy az összkép tökéletes legyen. Nagyon megragadó designtsikerült rajzolni a francia tervezőknek.

Ha te is szeretnél kitűnni a tömegből, és egy különleges, felelősségteljes társasághoz tartozni, akkor itt a lehetőség! Válaszd ki a kedvenc színedet, és hordd büszkén a Picture Organic Clothing pulcsidat. Idén telén biztosan nem fogsz fázni!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Hetis bebújós pulóver “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete, Kék

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

70% organikus pamut, 30% újrahasznosított poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,87 kg. Ez 1,4 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 67%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…