Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Sacramento boardshort | Landscape – Picture

Original price was: 24790 Ft.Current price is: 17353 Ft.


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Nyáron is csak a havas hegycsúcsra és a végtelen csúszásokra gondolsz? Akkor ez a te boardshortod! A Picture Organic Clothing Sacramento férfi boardshort Landscape változata mintájával a strandon is felidézi hófödte hegycsúcsokat, hogy vízi sportok közben is „otthon” érezd magad!

Az egyedi designt csak a környezetbarát, újrahasznosított poliészter teszi még érdekesebbé.

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel!

Cikkszám: MBS020F Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Alapanyagok

40%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter - Green Mark

48%

Poliészter Poliészter

12%

Elasztán Elasztán

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

A Picture Organic Clothing az újrahasznosított anyagokból készült síruhák sikereiből kiindulva 2010-ben megalkotta az első, újrahasznosított poliészterből készülő, boardshort kollekcióját. A lépés nem volt váratlan, hiszen aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valami vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízisíel stb. A siker nem maradt el. Így idén nyáron, a téli cuccok után a környezetbarát boardshortok is megérkeztek a PictureShopba, köztük a Sacramentoval.

A Picture Organic boardshortok 40%-ban Green Mark által tanúsított, újrahasznosított poliészterből készülnek, hogy minél kisebb terhelést jelentsenek a környezetünknek. Az idei év újdonsága, hogy a boardshort alapanyaga nem csak környezetbarát, de különösen rugalmas is, hogy a vízi sportok űzése közben a lehető legkényelmesebb legyen.

A nadrág tervezésekor nagyon figyeltek rá, hogy a belső felületeken minden varrás megfelelően le legyen ragasztva. Ezért egész napos viselés esetén sem irritálja a bőrt. Mivel vízi sportokhoz tervezték, ezért fontos a kényelem!

A Sacramento boardshort zsebe kifordított cipzárral zárható. A zseb a középvonaltól kissé hátrább került, kissé „farzseb” jellege van. Benne extraként egy gyors záras kulcstartó kapott helyet. De vigyázz! Az autó indító kulcsának nem biztos hogy ez a legjobb rejtekhely! 🙂

A Picture Organic Clothing Sacramento boardshort Landscape változata mintájával a strandon is felidézi hófödte hegycsúcsokat, hogy vízi sportok közben is „otthon” érezd magad! A kékes összhatás egyedivé tesz a parton, ilyen boardshorttal biztosan nem fogsz találkozni!

A Sacramento férfi boardshort landscape változata “Medium fit” szabású.

Szín:

Landscape – hegyek

Méret:

30, 32

Felhasznált anyagok:

40% újrahasznosított poliészter, 48% poliészter, 12% spandex

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security