Basement east póló

9990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Minden jelentősebb márkának megvannak az egyszerű, logóval ellátott pólói. Így van ez a Picture Organic Clothing esetében is. A Picture azonban mindig visz bele valami csavart.

A Basement East póló esetén a Picture logó mögött fenyőerdő és havas hegycsúcsok tűnnek fel. Az ötletes és igényesen kialakított designnak köszönhetően kiváló választás ez az 50%-ban biopamutból készült darab.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut ( GOTS tanúsított)
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Basement east póló
Basement east póló

Részletes leírás

A Basement East póló egy egyszerű és megragadó póló, ami hű társad lesz a mindennapokban. A Picture logó mögött egy zöld fenyőerdő és havas hegycsúcsok tűnnek fel, ettől válik egészen egyedivé a design. A fekete póló alapanyaga 50%-ban organikus pamut, így nem csak jól néz ki, de környezetbarát is. 

Miért jó neked, ha biopamut pólót viselsz?

A kérdésre nem lehet egy szóval válaszolni. Több előnye is van. Először is vegyszertől mentes a gyapot termesztése, ami a környezetnek és a bőrödnek is előnyös. Emellett a munkások érdekeit szem előtt tartó gyárakban készül a Basemet East póló. Biztos lehetsz benne, hogy nem alkalmaznak gyermekmunkát, és nem zsigerelik ki a pólódon dolgozó munkásokat.

különleges design és az értékes, minőségi tartalom teszi igazán egyedivé ezt a darabot.

Válaszd te is ezt az ötletes és környezetbarát pólót. Tűnj ki a tömegből, és vállalj felelősséget a jövőnkért!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basement East póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

50% organikus pamut, 50% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Basement east biopamut férfi póló - Picture Organic Clothing
Basement east póló

9990 Ft

9990 Ft

Opciók választása