Hankö kabát teszt

Már lassan két hónapja használom az idei kollekció egyik legkülönlegesebb darabját, így itt az ideje, hogy megosszam a tapasztalataimat a Hankö kabátról.

Próbáltam a lehető legobjektívebb maradni, és összeszedni, hogy mit szeretek és mit nem ebben a kabátban.

Design

Muszáj a designal kezdenem, hiszen az volt, ami nagyon megragadott, és ezért választottam a Hankö-t “városi” kabátomnak. Három nagyon jellegzetes részletet szeretnék kiemelni:

  • a bebújós kialakítást, amit egy oldalt elrejtet cipzár segít
  • a Navajo (azték) mintát, ami az idei kollekció több elemén is megjelenik
  • és a hatalmas kapucnit.

Ezek közül is a kapucni a kedvencem ami, tényleg óriási. Ezekkel a kapucnikkal általában az a baj hogy a képeken jól néznek ki, de amikor felteszem közel sem áll úgy. Ennél a kabátnál viszont más a helyzet: a kapucnit egy vékony merevítővel látták el, így tényleg olyan a tartása, mint a képeken, és nem esik össze.

Navajo minta

Hanko újrahasznosított férfi utcai kabát lifestyle2

A kabát felső része és a kapucni élénk színű, azték mintás díszítést kapott, ami könnyen felismerhetővé, és különlegessé teszi a Hankö dzsekit. Akik ismernek, tudják rólam, hogy nem szeretem a teljesen egyszerű, szürke-fekete-sötétkék kabátokat, amikben az emberek 90%-a jár. Szeretem, ha van a ruháimban valami különleges, amitől kicsit sajátomnak érzem, ezért is imádom a Hankö kabát színeit. A sötétkék alapszín a Navajo mintával, és a narancssárga cipzárral kiegészülve pont annyi színt visznek a hétköznapokba, amitől kicsit jobban érzem magam benne.

Hanko újrahasznosított férfi utcai kabát lefestyle

pozitív és negatív

tapasztalataim

Összefoglalás - értékelés

Összességében eddig nagyon elégedett vagyok a Hankö kabáttal, és nagyon örülök, hogy ezt választottam utcai viseletnek. A vidám színeknek és a nagy kapucninak köszönhetően egyértelműen az eddigi kedvenc kabátom. Természetesen ennek is megvannak a negatívumai, de ezekkel jól együtt lehet élni, és a hétköznapokban egyáltalán nem zavarnak. Külön öröm, hogy közel 50%-ban újrahasznosított poliészterből készült.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki valami egyedit keres!

Szólj hozzá

Malcare WordPress Security