• 20 000 Ft felett ingyenes szállítás Magyarországra.

Már lassan két hónapja használom az idei kollekció egyik legkülönlegesebb darabját, így itt az ideje, hogy megosszam a tapasztalataimat a Hankö kabátról.

Próbáltam a lehető legobjektívebb maradni, és összeszedni, hogy mit szeretek és mit nem ebben a kabátban.

Design

Muszáj a designal kezdenem, hiszen az volt, ami nagyon megragadott, és ezért választottam a Hankö-t “városi” kabátomnak. Három nagyon jellegzetes részletet szeretnék kiemelni:

 • a bebújós kialakítást, amit egy oldalt elrejtet cipzár segít
 • a Navajo (azték) mintát, ami az idei kollekció több elemén is megjelenik
 • és a hatalmas kapucnit.

Ezek közül is a kapucni a kedvencem ami, tényleg óriási. Ezekkel a kapucnikkal általában az a baj hogy a képeken jól néznek ki, de amikor felteszem közel sem áll úgy. Ennél a kabátnál viszont más a helyzet: a kapucnit egy vékony merevítővel látták el, így tényleg olyan a tartása, mint a képeken, és nem esik össze.

Navajo minta

Hanko újrahasznosított férfi utcai kabát lifestyle2

A kabát felső része és a kapucni élénk színű, azték mintás díszítést kapott, ami könnyen felismerhetővé, és különlegessé teszi a Hankö dzsekit. Akik ismernek, tudják rólam, hogy nem szeretem a teljesen egyszerű, szürke-fekete-sötétkék kabátokat, amikben az emberek 90%-a jár. Szeretem, ha van a ruháimban valami különleges, amitől kicsit sajátomnak érzem, ezért is imádom a Hankö kabát színeit. A sötétkék alapszín a Navajo mintával, és a narancssárga cipzárral kiegészülve pont annyi színt visznek a hétköznapokba, amitől kicsit jobban érzem magam benne.

Hanko újrahasznosított férfi utcai kabát lefestyle

pozitív és negatív

tapasztalataim

 • A bebújós kialakítás egyáltalán nem zavar. Nekem már nem ez az első bebújós kabátom, a síkabátom is ilyen, de biztonsággal mondhatom, hogy egyáltalán nem kényelmetlen. Az oldalsó cipzár elég helyet ad a fel-levételhez.
 • Síkabát szintű vízállóság és lélegzőképesség egy utcai kinézetű kabátban. A Hankö dzseki technikai paraméterei a síkabátokéval egyezik meg, így hétköznapi használat esetén nem érhet meglepetés. Én város-néztem benne egész nap esőben, egy útlevéllel az első zsebben, és még az útlevél is teljesen száraz maradt.
 • A magas nyakrész és a puha bélés miatt már nincs feltétlenül szükség külön nyakmelegítőre. Ha nagyon hideg van felveszek egy körsálat, de anélkül sem fúj be a szél a nyakamhoz.
 • Vékony kialakítása miatt nem egy tipikus téli kabát, de megfelelően aláöltözve hideg időben is használható. Én a Horse középső réteggel használom, hideg időben, és azzal együtt hidegben is tökéletes.
 • A zsebeket be kell cipzározni mielőtt leveszem a kabátot, különben a bebújós kialakítás miatt kieshetnek belőle dolgok. Ez sajnos ilyen, meg kell szokni, de könnyen együtt lehet vele élni.

Összefoglalás - értékelés

Összességében eddig nagyon elégedett vagyok a Hankö kabáttal, és nagyon örülök, hogy ezt választottam utcai viseletnek. A vidám színeknek és a nagy kapucninak köszönhetően egyértelműen az eddigi kedvenc kabátom. Természetesen ennek is megvannak a negatívumai, de ezekkel jól együtt lehet élni, és a hétköznapokban egyáltalán nem zavarnak. Külön öröm, hogy közel 50%-ban újrahasznosított poliészterből készült.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki valami egyedit keres!

Vélemény, hozzászólás?

Ingyenes szállítás Magyarország területén

Szállítás 2-5 munkanapon belül

Biztonságos PayPal és bankkártás fizetés

Környezetbarát termékek hatalmas választéka

10% Kedvezmény
Nem nyert
20% kedvezmény
Legközelebb
25% Kedvezmény
Majdnem!
10% kedvezmény
Sajnálom
20% Kedveznény
Legközelebb
15% kedvezmény
Majdnem!
Csatlakozz ma környezetbarát közösségünkhöz!
Közösségünk minden tagjának egy játékkal kedveskedünk. Csatlakozz, játssz és nyerj kedvezményt az Ecowear-tól!
Játákszabályzat:
 • Naponta játszhatsz egyet
 • Csalásért kizárás jár
 • Bármikor elhagyhatod a közösségünket.
 • A megnyert kedvezmény 24 óráig érvényes.
 • A kupon akciós termékre nem használható fel
×
×

Cart

Malcare WordPress Security