Sacramento jeans boardshort – Picture

24790 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Valami nem túl feltűnő, de egyedi és különleges Picture Organic Clothing  férfi boardshortot keresel? Ez az, megtaláltad. A Sacramento jeans boardshort ami neked való! Az egyedi designt csak a környezetbarát, újrahasznosított poliészter teszi még érdekesebbé.

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel!


Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter - Green Mark
0%
Poliészter Poliészter
0%
Spandex

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Etikus

Etikus

Részletes leírás

A Picture Organic Clothing az újrahasznosított anyagokból készült síruhák sikereiből kiindulva 2010-ben megalkotta az első, újrahasznosított poliészterből készülő, boardshort kollekcióját. A lépés nem volt váratlan, hiszen aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valami vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízisíel stb. A siker nem maradt el. Így idén nyáron, a téli cuccok után a környezetbarát boardshortok is megérkeztek a PictureShopba, köztük a Sacramentoval.

A Picture Organic boardshortok 40%-ban Green Mark által tanúsított, újrahasznosított poliészterből készülnek, hogy minél kisebb terhelést jelentsenek a környezetünknek. Az idei év újdonsága, hogy a boardshort alapanyaga nem csak környezetbarát, de különösen rugalmas is, hogy a vízi sportok űzése közben a lehető legkényelmesebb legyen.

A nadrág tervezésekor nagyon figyeltek rá, hogy a belső felületeken minden varrás megfelelően le legyen ragasztva. Ezért egész napos viselés esetén sem irritálja a bőrt. Mivel vízi sportokhoz tervezték, ezért fontos a kényelem!

A Sacramento boardshort zsebe vízálló cipzárral zárható. A zseb a középvonaltól kissé hátrább került, kissé “farzseb” jellege van. Benne extraként egy gyors záras kulcstartó kapott helyet. De vigyázz! Az autó indító kulcsának nem biztos hogy ez a legjobb rejtekhely! 🙂

A Picture Organic Clothing Sacramento boardshort Jeans változata farmer-szerű mintával lesz a kedvenc fürdőnadrágod.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Sacramento jeans boardshort “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Jeans – kék

Méret:

28, 30, 32, 34, 36

Felhasznált anyagok:

40% újrahasznosított poliészter, 48% poliészter, 12% spandex

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,81 kg. Ez 0,28 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 74%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…