Akció!

Slany Flower női sínadrág – Picture

63990 Ft 47992 Ft


Picture Organic Clothing termékek kínálata


A Slany női sínadrág visszafogott rózsás mintájával bármilyen kabát tökéletes kiegészítője lehet. A visszafogottan színes minta nem tolakodó, pont annyira dobja fel a nadrágot, hogy tökéletes azoknak, akik valami sötét színre vágynak, de nem szeretnének egy egyszínű fekete nadrágot venni.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű sínadrágot.

 

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

PFC mentes impregnálás

Újrahasznosított

Etikus

Slany Flower női sínadrág – Picture
Slany Flower női sínadrág – Picture

Részletes leírás

A Slany női sínadrág visszafogott rózsás mintájának és sötét színének köszönhetően nem kell lemondjunk a sötét sínadrágok adta kényelemről, de nem is kell egy egyszerű fekete nadrágot válasszunk a kabátunkhoz. A nadrág kifejezetten meleg és kényelmes, 10/10K-s membránjának köszönhetően pedig jól szellőzik, de nem ázik át!

A férfi nadrágokhoz hasonlóan már ebben a nadrágban is megtalálgató az I-Fitt rendszer. Zsebből tudod állítani a sarokrész hosszát. Ha már ilyen szép nadrágod van, a parkolóban ne taposd le a szárát. 🙂

Mindenféle téli sportra alkalmas a hógolyózástól a síelésig, hóember építéstől a snowboardozásig. Te jól érzed magad, és közben a nadrág teszi a dolgát – megvéd a nedvességtől és a hidegtől.

Vízállóság

A nadrág 10K/10K-s PFC mentes DryPlay membránnal rendelkezik. Az anyag képes ellenállni 10 000 mm vízoszlopnak. Valamint 10 000 g párát képes átengedni négyzetméterenként 24 óra alatt.

Hőindex

Jó tudni, hogy a Slany női sínadrág esetében a gyártó a technikai felszereltségről is gondoskodott. A nadrág hőindexe 5/10-es. Ez röviden annyit jelent, hogy hideg napokon sem fogsz fázni benne! Melegebb napokra pedig a térdek felett egy-egy szellőző cipzárt találsz!

Környezetbarát

A Slany sínadrág a különleges designja és a teli sportokhoz szükséges tulajdonságok mellett további értékekkel is büszkélkedhet. A nadrág 58%-ban újrahasznosított poliészterből készült és a vízlepergető réteg sem tartalmaz mérgező vegyületeket, így nem csak téged véd, hanem a környezetet is!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Slany női sínadrág “Street fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Slany női sínadrág PFC mentes membránja 10k/10k értékekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja meg. Ennél a nadrágnál a vízzáró réteg 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok a női síruhák között a felsőbb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a sínadrág anyagát tartós vízlepergető réteggel kezelték, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg a 2017-es szezontól minden kabát esetében PFC mentesA Picture Organic Clothing  a legelsők között készítette el teljes kollekcióját ezzel az új bevonattal!

A sínadrág varrásait mindenhol ragasztással is megerősítették a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Technikai paraméterek

Hőindex 5/10
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

További információk

Szín:

Virágos

Méret:

XS, M

Szabás:

Street fit

Gyártó

Alapanyag

Légzőképesség

10K

Vízállóság

10K

Érdekelhetnek még…