Slany Flower női sínadrág – Picture

63990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Slany női sínadrág visszafogott rózsás mintájával bármilyen kabát tökéletes kiegészítője lehet. A visszafogottan színes minta nem tolakodó, pont annyira dobja fel a nadrágot, hogy tökéletes azoknak, akik valami sötét színre vágynak, de nem szeretnének egy egyszínű fekete nadrágot venni.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű sínadrágot.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

58%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

42%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Slany női sínadrág részletes leírás

A Slany női sínadrág visszafogott rózsás mintájának és sötét színének köszönhetően nem kell lemondjunk a sötét sínadrágok adta kényelemről, de nem is kell egy egyszerű fekete nadrágot válasszunk a kabátunkhoz. A nadrág kifejezetten meleg és kényelmes, 10/10K-s membránjának köszönhetően pedig jól szellőzik, de nem ázik át!

A férfi nadrágokhoz hasonlóan már ebben a nadrágban is megtalálgató az I-Fitt rendszer. Zsebből tudod állítani a sarokrész hosszát. Ha már ilyen szép nadrágod van, a parkolóban ne taposd le a szárát. 🙂

Mindenféle téli sportra alkalmas a hógolyózástól a síelésig, hóember építéstől a snowboardozásig. Te jól érzed magad, és közben a nadrág teszi a dolgát – megvéd a nedvességtől és a hidegtől.

Artboard-12

Vízállóság

A nadrág 10K/10K-s PFC mentes DryPlay membránnal rendelkezik. Az anyag képes ellenállni 10 000 mm vízoszlopnak. Valamint 10 000 g párát képes átengedni négyzetméterenként 24 óra alatt.

Hőindex

Jó tudni, hogy a Slany női sínadrág esetében a gyártó a technikai felszereltségről is gondoskodott. A nadrág hőindexe 5/10-es. Ez röviden annyit jelent, hogy hideg napokon sem fogsz fázni benne! Melegebb napokra pedig a térdek felett egy-egy szellőző cipzárt találsz!

Recycle Sign

Környezetbarát

A Slany sínadrág a különleges designja és a teli sportokhoz szükséges tulajdonságok mellett további értékekkel is büszkélkedhet. A nadrág 58%-ban újrahasznosított poliészterből készült és a vízlepergető réteg sem tartalmaz mérgező vegyületeket, így nem csak téged véd, hanem a környezetet is!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Slany női sínadrág “Street fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Slany női sínadrág PFC mentes membránja 10k/10k értékekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja meg. Ennél a nadrágnál a vízzáró réteg 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok a női síruhák között a felsőbb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a sínadrág anyagát tartós vízlepergető réteggel kezelték, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg a 2017-es szezontól minden kabát esetében PFC mentesA Picture Organic Clothing  a legelsők között készítette el teljes kollekcióját ezzel az új bevonattal!

A sínadrág varrásait mindenhol ragasztással is megerősítették a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
5/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

További információk

Szín:

Virágos

Méret:

XS, M

Szabás:

Street fit

Gyártó

Alapanyag

Légzőképesség

10K

Vízállóság

10K

Érdekelhetnek még…

Slany flower női sínadrág
Slany Flower női sínadrág – Picture

63990 Ft

63990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security