Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Tentree bokazokni

6495 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

A Tentree Bokazokni egy olyan klasszikus darab, ami első pillantásra talán átlagosnak tűnhet, de valójában Földbarát anyagokból, úgymint organikus pamut és újrahasznosított poliészter készült.

Ráadásul minden páros megvásárlásával tíz fa ültetését is támogatod.

Segítség a méretekhez:  Az S/M = 35-40 ; az L/XL = 41-46

Cikkszám: TAU4293 Kategóriák: , Címke:

Alapanyagok

37%

Kender Kender

34%

Tencel Tencen

21%

Újrahasznosított poliészter Újrahasznosított Poliészter

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

Fát

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

Környezettudatos Komfort - Tentree Bokazokni

A legtöbben azért hordanak boka- vagy titokzoknit, hogy a cipőből ne látszódjon ki. De nem hiszem, hogy aki Tentree bokazoknit választ, ezt is “dugdosni” szeretné…

A bokazokni összetétele kifejezetten a fenntarthatóságot és a természetbarát megközelítést tükrözi. 37% kender, 34% TENCEL™ Lyocell, 21% újrahasznosított poliészter, 5% nylon és 3% elasztán képezi a zokni anyagának az összetételét. A környezetbarát forrásokból származó anyagok elegyítését tükrözi, amelyek együtt segítenek csökkenteni az ökológiai „lábnyomodat”. 

A bokazokni anyagai különleges jellemzőkkel bírnak. A kender egy természetes fenntartható rost, amelynek a növekedéséhez minimális vegyszer és öntözés szükséges. A TENCEL™ Lyocell pedig természetes eredetű, fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fákból készül zárt ciklusú folyamattal. Ráadásul kiváló tulajdonságokat nyernek ezáltal: puha, bőrbarát, jó nedvesség elvezető és kifejezetten tartós.

 

A csomagban 2 pár zoknit találsz. Egy feketét és egy fehéret. Kétféle méretben kapható. Az S/M-es méret 35-40 közötti méretekre, míg az L/XL a 41-46-os méretekre választható.

A bokazoknit Kanadában tervezték és Kínában etikusan állították elő, ami a márka elkötelezettségét és a felelős gyártást is tükrözi. 

Bátran válaszd a Tentree Bokazoknit, hogy kényelmesen és tudatosan lépkedj a mindennapokban! Szóval mire vársz? Ültessünk fát együtt! Szerezz meg most egy csomag zoknit!

Méret:

L/XL, S/M

Szín:

Fekete, Fehér

Alapanyag

, ,

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security