Think férfi síkabát – Picture

101990 Ft

Rövid leírás

Meleg steppelt síkabát 51%-ban újrahasznosított poliészter töltettel.  Elsőre jól néz ki, másodszorra még jobban.  Kiváló síkabát hidegebb napokra. Meglepetés szuper extrákkal, amit síkabátban még nem láttál! Érdekel a Think síkabát?  További részletek a hosszabb leírásban!

A Picture Organic Clothing Think  síkabát etikus körülmények között, újrahasznosított poliészter felhasználásával készült!

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű, újrahasznosított poliészterből készült síkabátot.

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Újrahasznosított poliészter

51%

Poliészter

49%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Think férfi síkabát – Picture
Think férfi síkabát – Picture

Részletes leírás

Meleg síkabát, divatos szabással, 10/10-es hő indexel. A DryPlay membránnak köszönhetően kiváló vízállóságú és egyben jó szellőzésű.  A membrán 15000 mm-ig vízhatlan. A steppelt kabát kellemes tapintatú. A poliészter töltetnek köszönhetően kicsit “pufóka”. A kezeknél és a deréknál kiválóan zár, megelőzve a hó bejutását.  Remek kinézetű zsebei szinte bármit elnyelnek. Két extra, amitől majdnem eldobtam az agyam: a belső zsebekben az egyik oldalon telefon védő szilikon tok,  a másik oldalon síszemüveg törlő.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Think férfi síkabát “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Think kabát DryPlay membránja 15k/15k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a kabát 15000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 15000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok technikai kabátok között is a felsőbb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásai meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

3/10

5/10

7/10

10/10

Vékony

Nagyon meleg

10K

15K

20K

25K

10K

15K

20K

25K

További információk

Szín:

Sötétkék

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

51% újrahasznosított poliészter, 49% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,23 kg. Ez 2,18 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 66%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…