Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Think férfi síkabát – Picture

101990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Meleg steppelt síkabát 51%-ban újrahasznosított poliészter töltettel.  Elsőre jól néz ki, másodszorra még jobban.  Kiváló síkabát hidegebb napokra. Meglepetés szuper extrákkal, amit síkabátban még nem láttál! Érdekel a Think síkabát?  További részletek a hosszabb leírásban!

A Picture Organic Clothing Think  síkabát etikus körülmények között, újrahasznosított poliészter felhasználásával készült!

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű, újrahasznosított poliészterből készült síkabátot.

Cikkszám: MVT064 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Alapanyagok

51%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

49%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Think síkabát részletes leírás

Meleg síkabát, divatos szabással, 10/10-es hő indexel. A DryPlay membránnak köszönhetően kiváló vízállóságú és egyben jó szellőzésű.  A membrán 15000 mm-ig vízhatlan. A steppelt kabát kellemes tapintatú. A poliészter töltetnek köszönhetően kicsit “pufóka”. A kezeknél és a deréknál kiválóan zár, megelőzve a hó bejutását.  Remek kinézetű zsebei szinte bármit elnyelnek. Két extra, amitől majdnem eldobtam az agyam: a belső zsebekben az egyik oldalon telefon védő szilikon tok,  a másik oldalon síszemüveg törlő.

A Think férfi síkabát “Medium fit” szabású.

További technikai részletek

A Think kabát DryPlay membránja 15k/15k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a kabát 15000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 15000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok technikai kabátok között is a felsőbb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásai meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
10/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

15K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

15K

Légzőképesség

Szín:

Sötétkék

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

51% újrahasznosított poliészter, 49% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,23 kg. Ez 2,18 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 66%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security